Fii tare, Kassi!

Ultima actualizare:

    Familia Rotariu ţine  ca la ochii din cap  la Kassandra, fiica  adoptivă (foto: Mediafax)
Familia Rotariu ţine ca la ochii din cap la Kassandra, fiica adoptivă (foto: Mediafax)

Emoţii mari pentru familia fostului fotbalist Iosif Rotariu! Astăzi, Kassandra, fiica lor adoptivă, va fi supusă în Franţa unei noi intervenţii chirurgicale. Este cea de-a 30-a operaţie pe care micuţa de şase ani trebuie să o suporte!

Kassandra este un exemplu de forţă şi determinare! Viaţa n-a fost deloc dreaptă cu ea şi, deşi are doar şase ani, a fost nevoită să treacă prin multe situaţii limită.

Fiica adoptivă a familiei Rotariu îşi doreşte foarte mult ca în toamnă să meargă la şcoală alături de copiii de vârsta ei şi să poată să scrie normal. Pentru asta are nevoie de o nouă operaţie la umărul drept, intervenţie chirurgicală programată astăzi la o clinică din Strasbourg.

Medicii din Franţa i-au dat o veste bună Danei Rotariu, făcându-i o reducere de 8.000 de euro din costul iniţial de 26.000 de euro. Banii pentru spitalizare au fost obţinuţi cu greu, ultimul „ajutor" financiar venind de pe urma unei campanii care s-a terminat cu o licitaţie de tricouri ale unor „tricolori".

Cele mai mari sume au fost obţinute pentru tricoul lui Adi Mutu (100 milioane), dar şi cel al lui Adi Ilie (25 de milioane). Fiica lui Iosif Rotariu mai are de suportat, pe lângă intervenţia chirurgicală de azi, trei alte operaţii până la toamnă.

Suferă de osteomielită

Boala de care suferă micuţa este destul de rară şi necesită o perioadă lungă de recuperare.. „Are o boală cumplită, osteomielită, care este o afecţiune gravă a sistemului osos. Boala ajunge în oase şi distruge articulaţiile, astfel că întreg corpul Kassandrei e format din proteze", ne-a spus Dana Rotariu, mama Kassandrei.

Mama a părăsit-o, bunica a maltratat-o

Ghinionul a făcut ca fetiţa să se nască într-o familie care n-a dorit-o. Mama sa a lăsat-o în grija bunicii, un adevărat monstru! Femeia a chinuit-o teribil pe Kassandra: a bătut-o crunt, a ars-o cu ţigara şi i-a turnat acid sulfuric pe faţă. Kassi a ajuns la spital mai mult moartă decât vie, iar medicii au încercat să-i găsească o familie.

Aşa au ajuns soţii Rotariu în contact cu ea, în urmă cu doi ani, şi de atunci fac totul pentru a o ajuta.

Cei care vor să o ajute pe Kassandra o pot face donând orice sumă în conturile:Cont lei: RO34BRDE360SV18398993600Cont euro: RO70BRDE360SV80487003600Cont dolari: RO29BRDE360SV96418133600Titular: Daniela Liliana Rotariu

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Deportări staliniste din Basarabia   „A fost noaptea de marți spre miercuri când ne au ridicat  Mama frământa pâinea, iar tata plângea” jpeg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net