Fotbalişti din Liga I prinşi că au pariat mii de euro!

Superbet le a majorat salariul minimum celor 3 500 de angajaţi ai săi cu o lună înainte ca statul să i oblige asta pe toţi angajatorii din România jpeg
Bilet de pariuri sportivefoto: Click!

Mai mulţi fotbalişti din Liga I sunt suspectaţi că au pariat sume de peste 5.000 de euro în ultima perioadă şi se încearcă descoperirea lor. Totul a plecat de la o anchetă a Oficiului pentru Jocuri de Noroc, care doreşte să-i sancţioneze pe românii ce joacă la casele de pariuri online neautorizate. Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, vrea să-i scanţioneze pe aceştia şi sportiv.

În perioada 11-30 septembrie s-a pariat mult la anumite case considerate ilegale, iar Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc (ONJN) a început cercetările. Pe listă s-ar afla şi mai mulţi fotbalişti din Liga 1 care au mizat sume de peste 5.000 de euro. Ei riscă amenzi şi suspendarea pentru că regulamentul FRF interzice parierea.

"Fapta persoanei care participă direct sau indirect la pariuri sau alte activităţi similare care privesc jocurile din competiţiile organizate sub egida FIFA/UEFA/FRF/LPF/AJF sau care are un interes financiar direct sau indirect în astfel de activităţi se sancţionează cumulativ cu:

a) interzicerea oricărei activităţi legate de fotbal pentru 2 anib) penalitate sportivă de 300.000 de lei"

Președintele ONJN nu a putut să precizeze însă care sunt fobaliștii în cauză, iar explicația e una simplă. "Noi nu identificăm în aceste liste jucători, nejucători, angajaţi ai unei instituţii. Nu avem de unde să ştim acest lucru. Şi nici nu ţine de competenţele noastre. Noi dăm mai departe listele respective şi toate informaţiile de care dispunem instituţiilor competente. FRF ne-a solicitat o întâlnire, pe care am programat-o săptămâna viitoare", a declarat şefa Oficiului pentru Jocuri de Noroc, Cristinela Odeta Nistor, pentru Digi 24.

Răzvan Burleanu a anunţat că FRF a demarat discuţiile pentru a intra în posesia listei: "În momentul de faţă, a început deja o comunicare între Departamentul de Integritate al FRF şi reprezentanţii autorităţilor, astfel încât să putem să intrăm în mod oficial în posesia acestor informaţii şi bineînţeles să demarăm anchetele corespunzătoare la nivelul Comisiei de Disciplină a FRF".

cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
maurice munteanu
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
harry charles jpg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Fosa septica FOTO Shutterstock jpg
alerta DSU copil disparut galati jpg
image
image
image
image
Andrei Ivan, CSU Craiova, Sportpictures jpg
Ana Bogdan, EPA jpg
Razvan Burleanu, Sportpictures jpg
Sepsi jpg
rafael nadal si sotia sa
Andrei Burca, Sportpictures jpg