Galatasaray a pierdut cu Ostersunds şi Lucescu e pe buzele turcilor

14 iulie 2017
article img
Această imagine prinde tot mai mult contur după ce Galatasaray s-a făcut de râs în preliminariile Ligii europaFoto Click!

Manşa 1 a turului 2 preliminar din Liga Europa a fost joi seara presărată cu surprize, dar cea mai mare s-a produs în Suedia şi poate avea efecte benefice pentru un român!

Galatasaray a fost învinsă cu 2-0 de anonima Ostersunds, chiar dacă de pe teren n-au lipsit vedetele Batefembi Gomis, Eren Derdyok sau Maicon. Această dezamăgire vine după un loc 4 obţinut de "Lei" în sezonul trecut din turcia, iar şefii clubului nu mai au răbdare cu croatul Igor Tudor. Presa de la Istanbul scrie că dacă Galata nu va întoarce scorul din Suedia şi va fi eliminată încă din turul 2 preliminar al Ligii Europa, acesta va fi demis şi în locul lui va fi numit Mircea Lucescu, cel care a mai stat pe banca turcilor înre 2000 şi 2002, timp în care a câştigat titlul şi Supercupa Europei.

article img
Rezultatele din manşa 1 a turului 2 preliminar al Ligii EuropaFoto Click!

Alte rezultate surprinzătoare în Liga Europa au fost egalul olandezilor de la Utrecht în Malta, 0-0 cu Valletta, înfrângerea cu 3-2 a polonezilor lui Mihai Răduţ, Lech Poznan, în Norvegia, la Haugesund, dar şi egalul sârbilor de la Steaua Roşie Belgrad în Kazahstan, la Pavlodar, scor 1-1.

Retururile acestor partide vor avea loc joia viitoare.