Gestul lui Ronaldo a provocat o pierdere de 4 miliarde de euro!

image
Cristiano Ronaldo a rămas cu o sticlă cu apă în fațăFoto: EPA-EFE

Cotidianul spaniol „Marca” scrie pe ediția sa on-line că gestul lui Cristiano Ronaldo de a muta două sticle de Coca-Cola din faţa sa, înaintea meciului Ungaria - Portugalia de la Euro 2020, a provocat pierderi de patru miliarde de dolari companiei americane de băuturi răcoritoare.

La conferinţa de presă de luni, cu o zi înainte meciului de la Budapesta, atacantulu portughez a îndepărtat din faţa sa două sticle de Coca-Cola. Ronaldo a luat una de apă și a spus "apă!", un îndemn la a nu bea celebra băutură răcoritoare.„Marca” notează că acţiunile Coca-Cola au deschis, luni, la Bursa de la New York, la valoarea unitară de 56,10 dolari, iar după gestul lui Ronaldo, au scăzut la 55,20. Scăderea de 1,6 la sută reprezintă o pierde de patru miliarde de dolari.Compania americană a răspuns la acest gest, spunând că toată lumea are dreptul să aibă propriile preferinţe în ceea ce priveşte băutura favorită, cu "gusturi şi nevoi" diferite. Totodată, un purtător de cuvânt al Euro 2020 a afirmat că jucătorilor li se oferă apă, alături de Coca-Cola şi Coca-Cola Zero Zahăr, la sosirea la conferinţele de presă.

Și Paul Pogba a făcut un gest asemănător

Aseară, după partida Franța - Germania (1-0), jucătorul francez Paul Pogba a făcut un gest asemănător. Desemnat cel mai bun jucător al meciului, acesta a îndepărtat din fața sa, la conferința de presă, o sticlă cu bere Heineken... Mijlocașul este de religie musulmană și nu consumă alcool. Și chiar dacă sticla era cu bere fără alcool, iar trofeul de MVP poartă numele lui Heineken, Pogba nu a avut nicio reținere. 

meghan markle harry regina jpeg
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
gabriela cristea
iulia albu
dragos patraru starea natiei sanatatii slab jpeg
Simona Halep, EPA jpg
accident jpeg
image
image
image
image
dinamo supercupa castigatoare jpg
Steaua Chindia, in Cupa Romaniei (Sportpictures) jpg
Eugenie Bouchard, EPA jpg
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Simona Halep Sursă: Profimedia
FRF, Sportpictures jpg