Gică Hagi a şutat în tobele lui Moga

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Gică Hagi îşi pregăteşte o intrare pe măsura numelui său în Liga I. Cum echipa sa, Viitorul Constanţa, a promovat în premieră în prima divizie, formaţia condusă de Gică Hagi avea nevoie şi de un imn, iar „Regele" a apelat la Marius Moga.

Până ca Moga să prezinte rezultatul creaţiei sale, cei doi au filmat un clip. „Vreau să-ţi fac un imn", îi spune compozitorul lui Hagi. „Aşa, şi eu cu ce pot să te ajut?", îl întreabă tehnicianul. „Lasă-mă să fac un ritm din şuturile tale", vine răspunsul.

Apoi, începe joaca. Moga aranjează tobele în jurul porţii, iar Hagi şutează cu sete în ele, în timp ce „Micul Mozart" captează sunetele. „Te aştept cu imnul", îi spune Hagi la finalul clipului.

Melodia pe care vor intra pe teren fotbaliştii Viitorului Constanţa se va numi „11 campioni". Cum stadionul din Ovidiu nu este gata, Gică Hagi a apelat la Marius Stan pentru disputarea partidelor din turul campionatului.

Oţelul şi-a dat acordul, astfel că Viitorul Constanţa va disputa meciurile din prima jumătate a campionatului pe terenul din Galaţi. Cele două echipe se vor întâlni în meci direct în etapa a opta, cu Oţelul gazdă.

Iniţial, Hagi se gândise să joace meciurile de acasă pe Arena Naţională, însă a renunţat din considerente financiare. Gălăţenii nu vor bani de chirie.

Galatasaray a venit după Gică

Prezenţa lui Gică Hag în Turcia n-a trecut neobservată de fanaticii suporteri ai celor de la Galatasaray şi nu numai. O echipă de reporteri de la televiziunea Galatasaray TV s-a deplasat special la Kizilcahamam, locul unde cei de la Viitorul şi-au stabilit baza de cantonament, pentru a realiza un amplu reportaj cu "Regele".

Printre subiectele dezvoltate de Gheorghe Hagi s-au numărat cei cinci ani petrecuţi în tricoul lui echipei "cim bom"(1996-2001), dar şi cele două mandate de antrenor petrecute de cel mai bun fotbalist român al tuturor timpurilor la formația din Istanbul.

Se pregătesc de Liga I în Turcia

După 0-1 cu Volga Novgorod şi 0-0 cu Sepahan (campioana Iranului), echipa lui Gică Hagi va susţine astăzi al treilea meci de verificare în cantonamentul din Turcia. Jucătorii lui Cătălin Anghel vor întâlni cea mai titrată echipă din Bulgaria, ŢSKA Sofia. Meciul va începe la ora 17.00, în localitatea Bolu.

«Regele» şi Marius au mai colaborat

Academia Gheorghe Hagi a lansat în luna mai proiectul "Next 11" prin care se speră ca viitorul echipei naţionale să fie asigurat de jucători proveniţi de la şcoala de fotbal a fostului internaţional.

Odată cu acest parteneriat a fost lansat şi un imn al campaniei, interpretat de DOC şi compus de Marius Moga. Atunci, cel poreclit "Micul Mozart" şi Hagi s-au înţeles de minune şi au pus bazele colaborării de acum.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net