Gică Hagi, lovitură neaşteptată din partea unui club la care a scris istorie

Ultima actualizare:

    Gheorghe Hagi nu se aştepta la un refuz din partea turcilor. (Foto arhivă)
Gheorghe Hagi nu se aştepta la un refuz din partea turcilor. (Foto arhivă)

Şi dacă eşti un nume mare ţi se poate trânti o uşă în nas! Gheorghe Hagi a solicitat o mână de ajutor pentru echipa sa, Viitorul Constanţa, de la unul dintre cluburile pentru care a scris istorie, dar a fost refuzat.

Meciul amical pe care nou-promovata Viitorul Constanţa urma să îl dispute, la 17 iulie, pe "Arena Naţională" din Bucureşti, cu Galatasaray Istanbul, cu ocazia prezentării lotului dobrogenilor, a fost anulat de către Fatih Terim. Este posibil ca Viitorul să nu mai perfecteze o altă partidă la revenirea în ţară, cele cinci confruntări care vor avea loc în cantonamentul din Turcia urmând să fie singurele până la prima etapă, cu FC Braşov.

Viitorul a deplasat, miercuri, în Turcia 30 de jucători, lipsind cinci dintre fotbaliştii care au fost prezenţi la reunirea lotului.

Portari - Mirel Bolboaşă, Cosmin Vîtcă şi Alexandru Buzbuchi;

Fundaşi - Lucian Turcu, Florin Bejan, Ionuţ Puţanu, Ionuţ Larie, Alin Toşca, Vasile Păcuraru, Vişan Creţu, Mihai Bălaşa, Alexandru Iacob, Sebastian Mladen şi Bogdan Mustaţă;

Mijlocaşi - Alexandru Lazăr, Gabriel Iancu, Mihai Onicaş, Claudiu Herea, Boban Nikolov, Alin Cârstocea, Romario Benzar şi Andrei Vaştag;

Atacanţi - Aurelian Chiţu, George Călinţaru, Cristian Gavra, Denis Alibec, Cristian Cristea, Andrei Sin, Marius Albu şi Ionuţ Vînă.

image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net