Gică Popescu a văzut de pe stadion minunea de la Barcelona. Reacţia "Baciului"

Ultima actualizare:

    Gică Popescu
Gică Popescu

Fostul mare internaţional Gică Popescu a urmărit de la faţa locului, de pe stadionul "Camp Nou", memorabila răsturnare de scor reuşită de Barcelona în faţa celor de la PSG (6-1 de la 0-4), în returul optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Fan declarat al catalanilor, echipă pentru care a evoluat în perioada 1995-1997, "Baciul" s-a declarat încântat de ceea ce a văzut.

"Meciul din această seară a fost antologic. PSG a venit să facă un meci defensiv, să conserve rezultatul,dar Barcelona a avut şansa să marcheze rapid. Lumea a crezut din primul minut în calificare, e un spirit incredibil aici. În momentul în care toți cred asta, e greu să nu reuşeşti. A fost incredibil, rar se poate vedea la un asemenea nivel o echipă care să revină de la 0-4. Dar dacă o echipă poate, atunci ea e Barcelona", a mărturisit Gică Popescu.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

image
image
image
image
image
image
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Stefanos Tsitsipas (EPA) jpg
Novak Djokovic, Profimedia (2) jpg
Radu Dragusin (Facebook) jpg
Giovanni Costantino (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Nicolae Stanciu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net