Gică Popescu, eliberat din închisoare

Ultima actualizare:

    Gică Popescufoto: Click!
Gică Popescufoto: Click!

Judecătorii au respins recursul celor de la DNA şi fostul mare internaţional va fi eliberat condiţionat miercuri după-amiază.

Gică Popescu a fost prezent, miercuri dimineaţă (4 noiembrie), la Tibunalul Iflov, acolo unde a fost judecat recursul procurorilor DNA la decizia de eliberare condiţionată luată la data de 5 octombrie de judecătoria sectorului 4. Cererea celor de la Direcţia Naţională Anticorupţie nu a fost aprobată, iar "Baciul" va fi eliberat în câteva ore.

El a executat până acum jumătate din pedeapsa de trei ani, o lună şi zece zile, primită în Dosarul Transferurilor. în acest caz, alături de Popescu, au mai fost condamnaţi şi George Copos, la trei ani şi opt luni, Mihai Stoica, la trei ani şi şase luni, Cristian Borcea şi Ioan Becali, la câte şase ani şi patru luni, Victor Becali, la patru ani şi opt luni, Gheorghe Nețoiu, la trei ani şi patru luni de închisoare, şi Jean Pădureanu, la trei ani şi patru luni.

Copos a fost eliberat condiţionat în 7 aprilie, după ce a executat o treime din pedeapsă, iar Jean Pădureanu, fostul preşedinte al Gloriei Bistriţa, care a executat pedeapsa în Spitalul Penitenciar Jilava, a fost eliberat condiţionat în 18 iunie.

image
image
image
image
image
image
Nicolae Stanciu (Sportpictures) jpg
Ianis Hagi (EPA) jpg
Dani Alves (EPA) jpg
Guadalupe Porras (EPA) jpg
Statuie Dani Alves (X, Twitter) jpg
FCSB FC Botosani (Sportpictures) SITE jpg
Danut Lupu (Sportpictures) jpg
Minge fotbal (Getty Images) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net