Gigi şi Reghe au făcut strategia Stelei la botez

Ultima actualizare:

    Gabi Iancu  n-a reuşit un  meci bun contra  Astrei Giurgiu
Gabi Iancu n-a reuşit un meci bun contra Astrei Giurgiu

Botezul nepoatei lui Teia Sponte a fost prilej pentru suflarea stelistă să ”pună ţara la cale”. Astfel, patronul echipei din Ghencea, Gigi Becali, bun prieten cu Sponte, i-a avut alături la masă pe Laurenţiu Reghecampf şi soţia acestuia, Anamaria. Împreună au făcut strategia de viitor a Stelei, echipă care din vară va fi preluată, potrivit tuturor informaţiilor existente în acest moment, de Reghe.

Steliştii au rămas doar cu două puncte avantaj faţă de urmăritoarea ASA Tg.Mureş, iar patronul Gigi Becali nu stă cu mâinile-n sân. Iar orice prilej de întâlnire cu oamenii care au făcut treabă la echipa sa este transformat automat într-o şedinţă despre viitorul Stelei. Aşa s-a întâmplat şi duminică, când latifundiarul din Pipera a fost prezent la botezul nepoatei lui Teia Sponte, bunul său prieten şi partener în multe afaceri.

Reghe pleacă în Vegas, vine la vară

Alături, la masă, i-a avut pe soţii Reghecampf, Laurenţiu şi Anamaria. Discuţiile au curs, cum era de aşteptat către fotbal, iar patronul a făcut strategia cu Reghe, care, din vară, îl va înlocui pe Costel Gâlcă pe banca tehnică. Lui Gâlcă îi expiră contractul la finalul actualului sezon şi nu i-a propus prelungirea înţelegerii, cu toate că echipa este pe primul loc în campionat şi a ajuns în finalele Cupei Ligii şi a Cupei României. “Nu am vorbit cu domnul Becali şi nu  mă mai întrebaţi acest lucru”, a spus antrenorul Stelei, imediat după remiza cu Astra, 0-0. 

De la Constanţa, Becali a urmărit meciul cu Laurenţiu Reghecampf şi au discutat despre cum ar trebui să arate echipa în sezonul următor. Chiar dacă a fost vorba de o petrecere, masculii cu Steaua în sânge s-au retras într-un separeu şi preţ de trei-patru ore au discutat doar despre fotbal şi despre viitorul campioanei. Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecamfp au venit din Statele Unite special pentru a lua parte la botez, iar peste câteva zile se vor întoarce în Las Vegas.

Reghe şi Gigi vor  lucra din vară din  nou împreună
Reghe şi Gigi vor lucra din vară din nou împreună

Laurenţiu şi  Anamaria au  petrecut la botezul  nepoatei lui  Teia Sponte
Laurenţiu şi Anamaria au petrecut la botezul nepoatei lui Teia Sponte

Ana, Teia şi Laur  au îmbinat afacerile  cu distracţia
Ana, Teia şi Laur au îmbinat afacerile cu distracţia

Au spart uşa vestiarului

Steliştii au fost extrem de nervoşi după remiza de la Giurgiu. Campionii nu şi-au mai putut stăpâni nervii şi au lovit cu pumnii uşa vestiarului de la stadionul din Giurgiu. Vinovat pare să fie portarul Arlauskis, cel care a fost la un pas să-l ia la bătaie şi pe Tamaş, pe teren.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net