Giuleştina: Rapid a înviat !

Clinceni. Meci greu. Vreme reumatică. Am vrut să-l aducem şi pe dl ex-ministru al steliştilor şi dinamoviştilor, rapidist pur sânge... dar nu s-a putut. Reuma. Ploaie torenţială. În Liga 2 nu e ca Liga 1. Teren inundat. Pe o parte. Pe unde un constructor original a făcut panta acoperişului spre teren. Aşa că, spre a începe meciul, s-a mutat apa de pe stânga spre dreapta. Emoţii de o oră. Publicul, mai tot rapidist, a suportat ora de penitenţă cu optimism. Cauze diluviene. Ar trebui să se procedeze ca la Cupă, să se planifice şi prelungiri neprevăzute. Ne era teamă că mai vine şi negura. Pentru rapidiştii nebuni, bolnavi de "vişinită"- Corsicanu, Michel - se putea juca şi la lanternă...

Prima repriză, cam de ciomăgeală. Îngălbenită de arbitrul Teo Crăciunescu. Echilibrat. Corect. Ambiţia fraţilor Karamian fu una bolnăvicioasă. Ură-n stare pură. Păcat că uită de unde au pornit.Deflorarea tabelei o comit gazdele. Primul gol, o respingere nefericită a lui Drăghia spre singurul om... lăsat singur din careul giuleştean. Olariu. O pasă ideală pentru Ei,... şi 1-0. Ce să reproşezi portarului când advesrsarul era singur-cuc? Putea să tragă o pipă. Căci, apoi, Draghia a scos câteva şuturi de milioane. Ce să-i zici?

Bucuria a ţinut puţin. La înghesuială gazdele dau autogol. Niţu. După o sarabandă de ratări exasperante şi foarte enegetice - atunci am simţit că Rapid poate învinge - Martin îi pune cu capul lui Lung o pasă: 1 la 2. Minutul 90. Un pic şi gata. Nae Manea mai că plângea. De bucurie sau că n-are de unde da primele... Pancone, Nico, Bălan... "bătrânii" exemplari. Dică bărbosul, cu noi în tribune... O, şi o veste minunată: Bacău - Iaşi 1-1.

Ne pupăm, de parcă am bătut Realul... Victorie scumpă, gol la fel, pentru Lung. Vai de mama noastră! Pe stomacul gol. Ca buzunarele. Cum să nu-i pup după ce i-am făcut "mămăligi"? Am cântat cu ei, în vestiar un imn. Cu dirijorul Nico şi tenorul Pancu.

Christos a Înviat! Adevărat a Înviat!... Şi pentru Rapidul nostru.

Ion Hristescu png
cub larisa iordache png
cub andreea banica animat gif
horoscop ( FOTO pixabay )
7 front elvetianca pensiune jpg
andreea esca si alexia eram
proteste   profimedia 0727331327 jpg
6 baza 1 garsoniera jpg
Stalp curent electricitate energie electrica FOTO Shutterstock
George Simion protest AUR Piața Victoriei FOTO Inquam Photos Octav Ganea (2) jpg
image
image
image
image
CS Mioven FCU Craiova 1948, Sportpictures jpg
Poză mare CFR Petrolul, Sportpictures jpg
Rica Raducanu, Facebook jpg
Ana Bogdan, EPA jpg
Andrei Ivan, CSU Craiova, Sportpictures jpg
Ana Bogdan, EPA jpg