Hagi şi Popescu au făcut show în Turcia

Ultima actualizare:

    Hagi şi Popescu, la poza de grup
Hagi şi Popescu, la poza de grup

Gică Hagi l-a luat în cantonamentul Viitorului din Antalya şi pe Gică Popescu, oferindu-i acestuia posibilitatea să se antreneze profesionist la 48 de ani. Luni, aceştia au arătat însă de ce sunt în stare.

O formaţie locală le-a aruncat mănuşa „Regelui” şi „Baciului”, iar aceştia nu puteau refuza lupta. Au strâns repede o echipă din membri ai staff-ului Viitorului, dar şi din prieteni ai lui Hagi şi Popescu, ca Iosif Rotariu, Cristi Sava şi Ştefan Preda, şi i-au dat drumul la joc. Gică Hagi a încântat asistenţa cu execuţii caracteristice de mare fineţe, Gică Popescu şi Iosif Rotariu au dovedit aceeaşi precizie şi acelaşi calm cu care ne-au obişnuit din perioada în care făceau mare performanţă, iar Ştefan Preda a arătat aceeaşi elasticitate de când apăra cu succes în tinereţe buturile Petrolului, Craiovei şi ale lui Dinamo.

Echipa „Regelui” a câştigat până la urmă cu 4-3 prin golurile lui Ciprian Mihai, marcator al unei duble, Costin Mega şi Iosif Rotariu. Pentru Gică Popescu a fost un ultim test înaintea marelui amical dintre veteranii lui Real Madrid şi cei ai Barcelonei, care va avea loc în această lună, la Ryad, în Arabia Saudită. Pentru Hagi, miza este însă şi mai mare. Pe 13 februarie se reia Liga I, cu ultimele etape din sezonul regulat, iar apoi urmează un play-off incendiar, în urma căruia Viitorul speră să dea lovitura şi să câştige titlul de campioană.

image
image
image
image
image
image
Simona Halep (EPA) jpg
Echipa nationala de tenis de masa a Romaniei (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
csm constanta sepsi baschet jpg
vasile png
Jurgen Klopp (EPA) jpg
Joshua Kimmich, Bayern Munchen (EPA) jpg
Mircea Rednic (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net