Haos la derby-ul Greciei Panathinaikos – Olympiakos


    Meciul dintre Panathinaikos  și Olympiakos a fost anulat  din cauza incidentelor  provocate de suporteri
Meciul dintre Panathinaikos și Olympiakos a fost anulat din cauza incidentelor provocate de suporteri

Fotbalul a fost asaltat în ultima perioadă de un val de violenţe teroriste de origine musulmană, dar sâmbătă (21 noiembrie) a primit o lovitură din interior. De vină sunt grecii, care au stricat unul dintre cele mai tari derby-uri din lume.

Panathinaikos – Olympiakos a stârnit tot timpul orgolii imense la Atena, de cele mai multe ori acestea au fost exprimate prin coregrafii geniale şi momente incendiare. Sâmbătă seara (21 noiembrie), extremismul şi-a făcut însă loc pe stadionul Leoforos şi s-a ales praful. Cu aproximativ două ore înainte de startul partidei, jucătorii lui Olympiakos au ajuns la arenă şi au ieşit imediat la obişnuita plimbare pe gazon.

Fanii vinovați au fost  reținuți de poliția elenă
Fanii vinovați au fost reținuți de poliția elenă

Relaxaţi, băieţii lui Marco Silva habar n-aveau ce urma să se întâmple. Galeria lui Panathinaikos, venită destul de devreme la stadion, a dezlănţuit asupra lor un atac cu torţe şi fumigene, lansate ca la război. Unul dintre obiectele în flăcări l-a lovit pe atacantul islandez, Finnbogason, iar atunci toată lumea şi-a dat seama că nu e de glumă.

simeon stalpnicul png

Jucătorii lui Olympiakos s-au refugiat la vestiare, iar forţele de ordine i-au izolat imediat pe fanii agresivi. Apoi, s-a făcut o şedinţă rapidă cu observatorul meciului şi s-a decis anularea lui. Incidentele nu s-au oprit însă aici, fanii gazdelor demarând pe străzi un război de gherilă cu forţele de ordine. N-a murit nimeni, dar gazdele vor pierde probabil cu 3-0 la masa verde, deşi Panathinaikos speră ca partida să nu fie anulată definitiv.


    Fanii vinovați au fost  reținuți de poliția elenă
Fanii vinovați au fost reținuți de poliția elenă
cub bia khalifa fulgy png
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
cub ravan popescu png
cub valentina pelinel png
narcisa suciu si Daria jpg
cub daniel nuță png
maxresdefault jpg
image
image
image
image
image
image
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg
Rashford, Getty jpg