Încă un miracol pentru Roma?

1 mai 2018
simeon stalpnicul png
Italienii promit să încerce reeditarea dublei cu Barcelona, din sferturi, când s-au calificat după ce au pierdut turul tot la trei goluri diferenţăFoto: GettyImages

Liverpool a avut 5-0 în minutul 80 al partidei de pe Anfield şi manşa secundă se anunţa o plimbare de primăvară prin însorita Italie. Dzeko şi Perotti au lovit însă de două ori şi dintr-o dată totul e redevenit posibil pentru romani. Iar dacă le-a ieşit cu Messi şi compania, de ce să nu le iasă şi cu trupa lui Klopp?

Toată peninsula se gândeşte la returul din sferturi, iar impresia generală e că ar trebui să fie chiar mai uşor. Până la urmă 2-5 e un scor mai bun decât acel 1-4 cu care s-au întors de pe Camp Nou. „Giallorosilor” le ajunge pentru o finală istorică, în care n-au mai fost decât o singură dată în viaţă, în 1984, un simplu 3-0, adică exact cât au câştigat ultima partidă europeană de pe Olimpico. Desigur, pentru că au marcat de două ori în deplasare, şi 4-1 e bun şi ar însemna acelaşi lucru: un loc în balul de la Kiev. Roma a luat foc în această săptămână, chiar şi fără un Nero prin preajmă care să aprindă chibritul, iar oamenii lui Di Francesco nu mai dorm nopţile cu gândul la Salah. Practic, aceasta este marea miză. Liverpool e o echipă care sub presiune poate să încaseze trei sau patru goluri, dar cum să-l oprească pe egiptean, cel mai în formă fotbalist din lume, să nu înscrie şi el? Dacă se va găsi răspunsul la întrebare atunci Roma poate s-o ţină din minune în minune. Dacă nu, atunci „Cormoranii” vor juca după 11 ani o nouă finală de Liga Campionilor. În 2007, AC Milan îi învingea cu 2-1 într-un ultim act jucat la Atena, iar britanicii rămâneau cu doar cinci trofee în vitrină, ultimul în 2005.

fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
cub pepe png
andreea balan (1) jpg
razvan si irina fodor
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
tatarusanu nunta21 jpeg
dinamo u cluj jpg
steliano filip jpg
prima tv PNG
sepsi castigatoare cupa romaniei jpg
simona halep bucurie madrid jpg