Incredibil! Messi este acuzat că s-a dopat

Ultima actualizare:

    Lionel Messi a înscris peste 300 de goluri pentru Barcelona.
Lionel Messi a înscris peste 300 de goluri pentru Barcelona.

Un site din Madrid a scris că starul Barcelonei a folosit aceleași substanțe dopante ca și Lance Armstrong.

Rivalitatea de moarte dintre Real Madrid şi Barcelona se duce nu numai pe terenul de fotbal, ci şi în mediile de comunicare. Aşa s-a ajuns ca un site din capitala Spaniei, apropiat “galacticilor”, să arunce cu noroi în marea vedetă a catalanilor. Totul a pornit de la recentul scandal de dopaj în care legendarului Lance Armstrong i-a fost anulată seria de şapte victorii consecutive în Turul Franţei. De-aici şi până la Messi n-a fost decât un singur pas, făcut de cei de la siteul “Defensa central”. “Armstrong a fost acuzat că şi-a injectat hormoni de creştere. Altfel spus, aceeaşi substanţă administrată lui Leo Messi. Dacă lui Armstrong nu i-a folosit ca scuză faptul să suferea de cancer, atunci ce scuză ar putea invoca Messi, un tip care are acum 1,72m, înălţime mai mare decât media unelor ţări?” s-au întrebat madrilenii.

“E o chestiune de timp până va fi anchetat cazul Messi. Dacă testele vor fi pozitive, ar trebui să fie retrase toate titlurile Barcelonei cucerite cu el pe teren, Baloanele de Aur şi toate celelalte distincţii. Ce se va întâmpla însă ulterior: trofeele vor merge la cei care s-au aflat pe locul doi sau va fi ca la ciclism, unde Tururile rămân fără câştigător”, au continuat cei de la “Defensa central.Mai mult, articolul incriminator a fost însoţit de o poză trucată, în care Leo Messi sărută o imensă seringă. Pentru că scandalul se iscase imediat, materialul a fost scos de pe site, dar prea târziu. Ofensaţi, avocaţii Barcelonei se pregătesc deja să apere imaginea lui Messi în instanţă.

Messi este acuzat că a folosit aceeaşi substanţă ca şi Armstrong, un hormon de creştere care l-a ajutat să ajungă la 1,72.

Iată articolul care a dat Spania peste cap:

Armstrong e acuzat că şi-a injectat hormoni de creştere, printre alte substanţe, cum ar fi EPO. Altfel spus, aceeaşi substanţă care i-a fost administrată lui Lionel Messi. Dacă lui Armstrong nu i-a folosit ca scuză faptul că suferea de cancer, îmi imaginez că, cu atât mai puţin poate folosi ca scuză faptul că Messi faptul că nu creştea în înălţime, un tip care acum are 1,72 m, înălţime mai mare decât media în unele ţări.

Nu mai e nevoie să amintesc că medicul lui Armstrong a fost angajat de Barça, nici că cel puţin doi dintre cei trei antrenori pe care i-a avut Messi la prima echipă a Barcelonei au avut probleme cu substanţele interzise; chiar clubul la care activează s-a lăudat peste tot cu tratamentul la care a fost supus jucătorul.

E doar o chestiune de timp până cînd vor pleca Villar, Platini şi copania şi e foarte probabil ca atunci să fie anchetat cazul Messi. Va da pozitiv şi ar trebui, ca să se facă dreptate, să i se retragă titlurile Barcelonei, Baloanele de Aur şi toate celelalte distincţii câştigate de Messi.

E şi fotomodel

Ca să arate că nu e cu nimic mai prejos decât marele său rival Cristiano Ronaldo, Messi s-a băgat şi el la prezentări de modă, aşa cum o face deseori portughezul. Astfel, atacantul Barcelonei şi-a legat zilele trecute numele de brandul Stork Man, urmând ca imaginea sa să apară pe panouri publicitare şi în revistele de specialitate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net