Ionuţ Negoiţă, după Petrolul - Dinamo 2-2: «Sunt pe punctul de a claca»

image
Ionuţ Negoiţă

Derby-ul etapei a 25-a, Petrolul - Dinamo (2-2), a mai adus un egal pentru echipa lui Lucescu, şi un punct pentru Dinamo, care a arătat că a trecut peste şocul Steaua, din Cupa României. Arbitrajul i-a nemulţumit pe oaspeţi, pe antrenorul Flavius Stoican, dar şi pe finanţatorul Ionuţ Negoiţă.

Într-o partidă în care „câinii" au reclamat două penalty-uri neacordate de către centralul Petrescu, un moment controversat s-a petrecut în finalul primei reprize (45+2), când Flavius Stoican a fost trimis în tribune de către central. Stoican a intrat pe teren Asta pentrui că, nemulţumit de deciziile lui Radu Petrescu, antrenorul dinamovist a intrat pe terenul de joc şi a protestat vehement. Iniţial, Stoican nu a dorit să accepte decizia arbitrului, şi a urcat în tribune abia după ce partida a fost întreruptă aproape două minute. După meci, antrenorul dinamovist şi-a cerut scuze pentru atitudinea sa. „Îmi pare rău pentru ceea ce am făcut, nu mă caracterizează, indiferent de ce greşeli au fost făcute. Nu sunt în măsură să comentez arbitrajul, am trăit la intensitate maximă. Eu trebuie să mă corectez şi nu trebuie să am asemenea ieşiri. Aşa cum eu îmi analizez greşelile propriei echipe, nu este normal să analizez greşelile arbitrilor. Ceea ce am făcut... aşa am simţit la momentul respectiv, nu am făcut voit", a declarat Stoican, la Digi Sport.

Mult mai vehement în declaraţii faţă de abitraj a fost finanţatorul dinamovist Negoiţă. Acesta a pus tunurile pe arbitrul Petrescu şi a susţinut că s-ar purtea retrage din fotbal. „E inadmisibil. Li se dă un penalty care nu a fost, nu ni se dau nouă două penalty-uri clare! Vă daţi seama ce viciere de rezultat. Am pierdut două puncte. Nu ştiu cine l-a delegat pe acest arbitru, cum îşi permite la un meci aşa important să facă aşa erori grave şi toate într-o direcţie. Sunt pe punctul de a claca, pentru că nu mă aşteptam ca această mizerie să fie atât de profundă. Trebuie să evaluez ce voi face pe viitor. E bătaie de joc. Acum înţeleg de ce nu vor intra oameni serioşi în fotbal. Mă gândesc foarte serios să mă retrag din fotbal. Deocamdată o să iau o pauză şi mă mai gândesc", a declarat Negoiţă, televiziunea Sport.ro.

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
meghan markle jpg
cub botez tort liam png
reghe corina caciuc jpeg
cub botez reghecampf caciuc png
Spaga shutterstock 2069820137 jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
Palatul lui Putin de lângă lacul Valdai FOTO siteul lui Navalnîi
ceapa de buzau camp producatori (1) png
image
image
image
image
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Echipaj 8+1 feminin canotaj, Facebook jpg
Meci retragere Federer Foto EPA EFE
Un protestatar și-a incendiat brațul la Laver Cup FOTO EPA-EFE
tenis madrid epa efe h 55182184 jpeg
aeroclubul romaniei competitie acrobatie aeriana foto Facebook (5) jpg