Joacă împotriva «tatălui». Partida FCSB - Viitorul are o semnificație aparte


    FCSB-istul Coman se va lupta cu fosta sa echipă, Viitorulfoto: Răzvan Păsărică
FCSB-istul Coman se va lupta cu fosta sa echipă, Viitorulfoto: Răzvan Păsărică

FCSB-iştii Tănase, Coman şi Nedelcu evoluează diseară în derby-ul cu Viitorul, echipa lui Gică Hagi, cel care i-a crescut şi le-a lansat cariera.

Pe „Arena Naţională” se dispută, azi, meciul orgolilor. Se luptă echipa finului cu cea a naşului şi există jucători sub comanda lui Dică ce vor fi nevoiţi să înscrie împotriva omului care le-a fost ca un părinte, Gică Hagi.

FCSB-iştii doresc cu orice preţ să învingă pentru a nu pierde cursa cu CFR, iar Viitorul are nevoie de puncte pentru a se menţine în play-off. Partida îi va aduce aproape şi pe finul Becali, alături de naşul Hagi, relaţia dintre cei doi nefiind acum tocmai bună. Deşi au făcut declaraţii războinice unul la adresa celuilalt, conflictul pornind de la contestaţia „roş-albaştrilor” privind titlul de campioană a trupei constănţene, afacerile în familie au mers înainte. Intereasant e că-n acest sezon, Viitorul şi-a asigurat bugetul doar din banii oferiţi de Gigi Becali. Au fost cedaţi la bucureşteni jucători ca Florinel Coman, Dragoş Nedelcu, Romario Benzar, plus puştiul Robert Grecu, împrumutat pentru o scurtă perioadă. „Regelui” i-au intrat în club 6,78 de milioane de euro în total, dintre care 6,23 doar din partea FCSB-iştilor. Dacă îi mai socotim şi pe Florin Tănase sau pe Mihai Bălaşa, rezultă că Viitorul e o adevărată pepinieră pentru roş-albaştrii. În plus, Becali a mai dat încă 2,5 milioane de euro pentru ca formaţia dobrogeană să nu mai aibă cota de 20% dintr-un viitor transfer al lui Tănase, Benzar, Nedelcu şi Coman. Astfel, conturile campioanei au fost alimentate cu aproape nouă milioane de către Gigi Becali. Acum, însă, există reversul. Tănase, Coman şi Nedelcu vor fi acum pe teren şi pot bate echipa care i-a crescut, restul „lotului” venit de la Viitorul având probleme medicale.  Mai mult, există şi o miză a băncilor tehnice. Dică şi-a început cariera în antrenorat în umbra lui Hagi, fiind jucător, dar şi un secund pentru “Rege”, iar acum încearcă să aplice metodele învăţate în perioada petrecută la Viitorul. Cei doi s-au mai confruntat o dată, în septembrie, şi “Regele” s-a impus, 1-0, însă diseară e capital ca Dică să învingă, altfel îşi riscă postul. Stelistul nu e ajutat nici de statistică, FCSB nemaicâştigând în faţa Viitorul din noiembrie anul trecut.

Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
FotoJet (4) jpg
foto1 jpg
FotoJet (11) jpg
front 2 (captura video) jpg
Alina jpeg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
image
image
image
image
image
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg
Cupa Davis, Facebook jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
CR7 jpg
Simona Halep, Getty jpg