Jose Mourinho, după moartea lui Tito Vilanova: Este o zi tristă pentru fotbal

CLIIMA20120123 0034 1 jpeg
Jose Mourinho

Tehnicianul echipei Chelsea Londra, Jose Mourinho, a transmis condoleanţe familiei fostului său rival de la FC Barcelona, Tito Vilanova, care a încetat din viaţă vineri, portughezul menţionând că este o zi tristă pentru fotbal.

"Trecerea în nefiinţă lui Tito Vilanova este o zi tristă pentru fotbal, pentru Barcelona şi mai ales pentru familia şi prietenii săi. În numele tuturor celor de la Chelsea transmis sincere condoleanţe în aceste momente extrem de dificil", a notat Mourinho pe contul de twitter al clubului Chelsea Londra.

Tito Vilanova, care a fost nevoit să renunţe la conducerea tehnică a FC Barcelona în iulie 2013, din cauza unui cancer la glanda parotidă, a încetat din viaţă vineri, la Barcelona, la o zi după ce a fost supus unei intervenţii chirurgicale.

Vilanova era internat de vinerea trecută în spitalul Quiron din Barcelona, iar joi seară a fost operat, intervenţie după care starea sa s-a agravat rapid.

Tito Vilanova a mai fost operat, la 20 decembrie 2012, la spitalul Vall d'Hebron din Barcelona, după ce i-a fost detectat un ganglion la doi centimetri de locul în care i-a fost extirpată o tumoare, în 2011. Vilanova a suferit şi în noiembrie 2011 o operaţie în cadrul căreia i-a fost îndepărtată o tumoră de la glanda parotidă. În ianuarie 2013, Vilanova a plecat la New York, unde a stat două luni pentru a urma un tratament.

În august 2012, Vilanova a fost la Bucureşti cu FC Barcelona, echipa catalană disputând un meci amical cu Dinamo, pe Arena Naţională, pe care l-a câştigat cu scorul de 2-0.

Tito Vilanova era căsătorit şi avea doi copii, Carlota şi Adria.

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
meghan markle jpg
reghe corina caciuc jpeg
cub botez tort liam png
Spaga shutterstock 2069820137 jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
cub botez reghecampf caciuc png
visarion alexa
anamaria ferentz jpeg
Nicolae Ciuca si Fumio Kishida FOTO gov jpeg
image
image
image
image
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Echipaj 8+1 feminin canotaj, Facebook jpg
Meci retragere Federer Foto EPA EFE
Un protestatar și-a incendiat brațul la Laver Cup FOTO EPA-EFE
tenis madrid epa efe h 55182184 jpeg
aeroclubul romaniei competitie acrobatie aeriana foto Facebook (5) jpg