Lacrimi după 501 meciuri! Spaniolul Fabregas, copleșit de emoții

image
Cesc Fabregas

Spaniolul Cesc Fabregas a plâns la despărțirea de Chelsea și de fotbalul englez. Cu excepția a trei sezoane petrecute la Barcelona, mijlocașul spaniol Fabregas (31 de ani) și-a desfășurat restul carierei în Premier League, mai întâi la Arsenal și apoi la Chelsea. Sâmbătă, Cesc a bifat ultimul său meci în Anglia, cu numărul 501.

Fostul internațional iberic Cesc Fabregas a avut un singur scop în primele zile ale anului 2019. Știind că nu mai poate intra printre titularii lui Chelsea, spaniolul a vrut doar să ajungă la cifra de 500 de partide desfășurate în spațiul britanic înainte de a se transfera într-un alt campionat. Această bornă impresionantă a fost bifată la 2 ianuarie, în confruntarea de campionat cu Southampton (0-0), la peste 14 ani distanță de la debut, în 2004 în tricoul lui Arsenal.

Sâmbătă, Cesc Fabregas a avut parte de un alt moment emoționant, partida din Cupa Angliei dintre Chelsea și Nottingham Forrest (2-0) fiind folosită ca una de adio. La ultima sa prezență pentru Chelsea, Fabregas a vărsat lacrimi pe „Stamford Bridge” atunci când a fost schimbat în minutul 85, special pentru a primi ovațiile publicului.

Viitoarea destinație a fotbalistului spaniol se va lămuri în zilele în care urmează, însă va fi departe de Anglia, a doua sa casă. AS Monaco și AC Milan sunt echipele care s-au declarat până acum interesate de Cesc Fabregas.

cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cristian arsinel png
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
florin zalomir
Vladimir Putin FOTO Shutterstock
monument bacainti
image
image
image
image
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Istvan Kovacs, EPA jpg
FC Hermannstadt   Sepsi OSK, Sportpictures jpg
CS Mioven FCU Craiova 1948, Sportpictures jpg
Poză mare CFR Petrolul, Sportpictures jpg
Rica Raducanu, Facebook jpg