Laurențiu Reghecampf poate fi dat afară de la Craiova de Dan Petrescu

Programată sâmbătă, de la ora 21.00, partida dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj reprezintă meciul ”șoc” al etapei a 24-a a Ligii 1. Indiferent de rezultat, cineva va avea de suferit.

Laurențiu Reghecampf are rezultate slabe la Universitatea Craiova (FOTO: Sportpictures)
Laurențiu Reghecampf are rezultate slabe la Universitatea Craiova (FOTO: Sportpictures)

Cea mai mare presiune este pe umerii antrenorului oltenilor, Laurențiu Reghecampf. Eșecul din runda trecută (1-3 la Sfântu Gheorghe, cu Sepsi), coroborat cu seria neagră din finalul turului, cu șapte meciuri la rând fără victorie, fac ca partida din această seară să fie una decisivă pentru viitorul lui pe banca tehnică a Craiovei. Mai ales că noul președinte al clubului, Marian Copilu, se spune că are un favorit clar pentru această poziție, pe Marius Șumudică, antrenor care la ce declarații dă în Turcia, pare că face tot ce poate pentru a fi dat afară de la Malatyaspor.

La conferința de presă de dinaintea meciului cu liderul, Reghecampf a spus că nu își face griji pentru postul său, deoarece obiectivele pe care le are trecute în contract sunt pe deplin realizabile: ”Eu am un obiectiv foarte clar, acela de a califica echipa în play-off şi de a câştiga Cupa României. Concentrarea mea maximă este în această direcţie. Cu siguranţă echipa se va califica în play-off”, a spus el.

În ceea ce-i privește pe clujeni, egalul înregistrat pe propriul teren, contra celor de la FC Botoșani, le-a încurcat cumva planurile și a agitat lucrurile, chiar dacă distanța față de ocupanta locului secund, FCSB, este tot mare, de 8 puncte. Numai că, așa cum îl știm pe Dan Petrescu, indiferent de diferență panica e aceeași: ”Ei tremură pentru play-off, noi tremurăm pentru primul loc. Toată lumea e sub presiune. Sunt conştient că fanii lor îi vor ajuta, că au jucători de clasă. Nu merită punctele pe care le au, merită mult mai multe puncte. Ei au jucat foarte bine mereu şi nu au reuşit să bată. Ei pot să câştige cu orice echipă, de aceea trebuie să ne pregătim foarte bine pentru acest meci. Sunt convins că va fi un meci decis la mici detalii. Cred că va fi diferenţă de maxim un gol sau un meci egal”, a declarat ”Bursucul”.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net