Lecţie de fotbal

Ultima actualizare:

    Jucătorii lui Atletico Madrid cu trofeul  cucerit pentru a doua oară în istoria clubului
Jucătorii lui Atletico Madrid cu trofeul cucerit pentru a doua oară în istoria clubului

Atletico Madrid a respectat calculele hârtiei şi a  cucerit Liga Europa după o finală de poveste cu Athletic Bilbao. Atletico s-a impus cu scorul de 3-0, la capătul unui meci în care atacantul Falcao a făcut legea pe teren.

RECORD. Partida a consfinţit un nou record de spectatori pentru Arena Naţională. 52.347 de fani au asistat la acest meci, cel mai important găzduit de România în ultimii 20 de ani.

EROU. Cu cele două goluri marcate în prima repriză, Falcao a fost eroul acestei finale, fiind desemnat omul meciului. Câştigător al Ligii Europa şi anul trecut, cu FC Porto, el a devenit al cincilea jucător care a cucerit trofeul doi ani la rând cu echipe diferite.

CONTESTARE. Dumitru Dragomir, şeful LPF, nu a scăpat de contestatari nici la marele meci de aseară. În minutul 20 al finalei, fanii români şi-au amintit de „duelul" cu Mitică şi au început să scandeze tradiţionalul „Mitică, la puşcărie".

LACRIMI. Toţi jucătorii de la Athletic Bilbao au izbucnit în lacrimi la auzul fluierului final al arbitrului german Stark. Unii au început să plângă chiar din minutul 85, când Diego a stabilit scorul final!

Doi suporteri ai Craiovei au intrat pe gazon

Partida de la Bucureşti n-a fost lipsită de peripeţii. În minutul 30, doi fani plecaţi din peluza în care se aflau suporterii lui Athletic Bilbao au intrat pe teren, străbătându-l dintr-un capăt în celălalt.

Ambii erau, însă, suporteri ai Universităţii Craiova, pe spatele unuia dintre ei putându-se citi mesajul "Justice for Craiova". În cele din urmă, cei doi spanioli au fost prinşi de stewarzi, care i-au escortat în afara gazonului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William la BAFTA, Getty Images (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
fsb dawa glasgowrangers jpg
maria mihalache (1) jpg
Ianis Hagi (Sportpictures) jpg
Jose Mourinho (EPA) jpg
FC Barcelona Bayern Munchen (EPA) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Bronny James si LeBron James (Getty Images) jpg
FCSB (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net