Liga 1 programul etapei 31

Ultima actualizare:

    Liga 1 programul etapei 31: Steaua şi ASA luptă azi cu adversari uşoriFOTO: David Muntean
Liga 1 programul etapei 31: Steaua şi ASA luptă azi cu adversari uşoriFOTO: David Muntean

Liga 1 programul etapei 31 continuă azi cu duelurile Stelei şi a celor de la ASA. Ieri, ieşenii au învins pe CS U Craiova şi vor rămâne şi în sezonul următor în Liga I, iar Petrolul a condamnat Universitatea Cluj să joace la matineu.

Liga 1 programul etapei 31 a avut ieri încă două meciuri importante: Craiova – Iaşi, 0-1, şi Petrolul – „U” Cluj, 1-0.

Iată programul:

Vineri

Pandurii – Braşov 2-0

Viitorul – Dinamo 0-2

Sâmbătă

Craiova – Iaşi 0-1

Petrolul – „U” Cluj 1-0

Azi

CFR – Botoşani

Gaz Metan – ASA

Steaua – Chiajna

Mâine

18.00 Astra – Oţelul    Look Plus, Dolce Sport, Digi Sport

20.30 Ceahlăul – Rapid          Look TV, Digi Sport

Liga 1 programul etapei 31 – oltenii lui Cârţu şi Săndoi au ajuns la şase meciuri fără victorie, pierzând în faţa celor de la CSMS Iaşi. “Mai sunt trei etape, noi avem obiectiv un loc mai bun în clasament. De ce? Băieții au premiu de obiectiv. Sunt fericit că m-am întors aici și că am câștigat un meci. O victorie muncită, de care aveam nevoie. Sunt fericit pentru băieți”, a spus antrenorul moldovenilor, Nicolo Napoli.

CS U Craiova a disputat primul meci cu sigla cu leul pe tricouri, stema fiind disputată de şefii clubului şi patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu. După jocul de ieri, acesta a râs de rivali: “Anunţul bombă al lui Grigore (nr. Felix Grigore), precum că sigla Universităţii Craiova va fi ataşată pe tricourile “clonei-imorale-ilegale” a avut un efect pe măsură. La meciul cu CSMS Iaşi au fost prezenţi 237 de persoane, incluzând aici lingăii de la oficială, oamenii în serviciu şi copiii de minge”.

Liga 1 programul etapei 31 a continuat cu declaraţia acidă a Mititelu. “Această cifră este una exactă, numărătoarea fiind făcută de un trimis al meu. Astfel că această echipă şi-a depăşit propriul record negativ de circa 300 de suporteri. Despre meci nu vreau să comentez deoarece nu este treaba mea, spun doar că leul le-a căzut extrem de greu acestor bastarzi”, a scris el pe pagina sa de facebook.

Liga 1 programul etapei 31: Universitatea Cluj, spre liga a II-a! Falub dă vina pe alţii

Tehnicianul clujenilor, Adrian Falub, a declarat, după eşecul cu Petrolul, 0-1, că vrea ca echipa să încheie cu demnitate şi onoare campionatul, dar dă de înţeles că nu el ar trebui acuzat pentru această situaţie. “Pentru noi este greu să ne salvăm în condiţiile în care tragem de jucători neplătiţi să se motiveze la fiecare partidă. Dacă nu reuşim să batem Astra va fi foarte greu să mai sperăm în salvarea de la retrogradare”, a anunţat acesta.

Liga 1 programul etapei 31 – Apoi, a declarat: “Nu eu am făcut lotul de jucători, mi-am asumat răspunderea să mă bat cu acest lot pentru rămânerea în prima ligă. Vreau ca această echipă să încheie cu demnitate şi onoare campionatul, iar dacă va fi să să mergem în Liga a II-a să o facem într-un mod demn”.

Liga 1 programul etapei 31: Sinescu spune că ASA e ajutată de arbitrii!

Valentin Sinescu, antrenorul interimar al celor de la Petrolul, a comentat la adresa celor de la ASA, echipă ce poate câştiga campionatul. “Cei de la ASA Târgu Mureș au mulți jucători experimentați, Mureșan, Sepsi, Zicu, N'Doye...mai au apoi un atacant Vassaras dacă nu mă înșel. Mă scuzați, am confundat! Manolov voiam să zic", a spus Valentin Sinescu, Vassaras fiind şeful arbitrilor.

Liga 1 programul etapei 31 are azi în prim-plan pe Steaua şi ASA. Gigi Becali a anunţat jucătorii care vor veni în Ghencea, dacă echipa câştigă titlul. “Dacă câştigăm campionatul, am aşa: Tade de la CFR Cluj, de la Astra mă interesează doi jucători, De Amorim şi Budescu. Mai mă interesează de la Petrolul Alcenat şi Teixeira. Ăştia sunt cei cinci jucători pe care îi voi lua. E posibil, de la Petrolul Tamuz... Portarul, de la Cluj, Veselovski”, a spus Becali, la DigiSport.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net