Lovin, acuzat că e "cârtiţa" Stelei: "Nu sunt micuţ şi n-am gheare lungi"


    Florin Lovin
Florin Lovin

Petre Buduru, preşedintele Astrei, l-a acuzat pe antrenorul Marius Şumudică, dar şi pe fotbalistul Florin Lovin că ar da informaţii din cadrul clubului către rivalii de la Steaua. jucătorul s-a apărat, anunţând că doar a fost consultat în privinţa transferurilor efectuate între cele două cluburi.

"Ne-am uitat in dictionar, in DEX la cuvantul cartita, exact ce inseamna. Si e doar un animal micut, eu nu sunt tocmai micut si nu am nici ghearele foarte lungi. Eu intr-adevar am vorbit si cu domnul Argaseala si cu domnul Gigi Becali la toate transferurile Stelei de la Astra. Am fost intrebat anumite lucruri, exclusiv despre acesti jucatori.In momentul in care domnul Becali l-a sunat pe Denis, eram cu Denis la masa si a zis in felul urmator Denis: 'Fara Lovin nu vin la negocieri'. M-a rugat frumos, i-am zis: 'Bai Denis, nu e treaba mea, nu am nicio treaba'", a dezvăluit Lovin.

Jucătorul va renunţa la carieră şi va deveni impresar: "Cred ca e singurul lucru pe care l-as putea face in fotbal, pentru ca e o mizerie de nedescris in fotbal si nu cred ca m-as regasi in cadrul niciunul club. Dar mi-am inceput-o cu stangul, sa zic asa. Practic Budescu trebuia sa fie primul transfer".

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Oana Roman si Isa jpg
cub isabela onoriu png
FotoJet (2) jpg
cub raluca podea png
Bryan Johnson jpg
image
image
image
image
image
image
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg
Rashford, Getty jpg