Lucescu, îmbogăţit de patronul pistolar proaspăt devenit miliardar

simeon stalpnicul png
Şeful lui PAOK, proaspăt devenit miliardar în dolari, i-a făcut o ofertă bombă românului pentru ca acesta să rămână la SalonicFoto Click!

Răzvan Lucescu trăieşte una dintre cele mai grele perioade din cariera lui de antrenor, fiind pe cale să rateze nu doar titlul, ci şi cupele europene din cauza unor derby-uri pierdute incredibil la masa verde.

Deşi prima tentaţie a oricui ar fi să plece, fostul selecţioner e totuşi pe cale să continue în haosul din Grecia datorită patronului său. Chiar dacă rusul Ivan Savvidis l-a nenorocit când a intrat cu pistolul pe teren în finalul jocului cu AEKA, acesta i-a promis că se va revanşa şi până la urmă planul său de a lua faţa Atenei va izbândi. Şi are pe ce să se bazeze. Savvidis a devenit zilele trecute miliardar după ce şi-a vândut compania de ţigări, Donskoy Tabac, asiaticilor de la Japan Tobbaco pentru 1,6 miliarde de dolari americani. O parte însemnată din aceşti bani vor ajunge în conturile lui PAOK, dar şi pe cardul lui Răzvan Lucescu, dacă acesta va accepta oferta bombă de prelungire. Savvidis îl apreciază pe român şi îl vrea antrenor la Salonic până în 2021 pentru un salariu de 600.000 de euro pe an, adică 50.000 de euro pe lună. Cu asemenea perspective lucrurile se schimbă şi putem avea o surpriză în viitorul apropiat.

simeon stalpnicul png
Ivan Savvidis, patronul celor din Salonic, spune că nu a vrut să împuşte pe nimeni de la AEK şi speră să scape de sancţiuniFoto: Click!
2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
gabriela cristea
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
cub bianca dragusanu png
produse alimente jpeg
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
FotoJet (1) jpg
iulia albu
Mugur Isărescu - conferinţă de presă sediul BNR - 6 iul 2022 / FOTO Inquam Photos / George Călin
frontiera jpeg
image
image
image
image
Steaua Chindia, in Cupa Romaniei (Sportpictures) jpg
Eugenie Bouchard, EPA jpg
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Simona Halep Sursă: Profimedia
FRF, Sportpictures jpg
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg