Lucescu va antrena fotbaliști de 192 milioane de euro!


    Mircea LucescuFoto: Sportpictures.eu
Mircea LucescuFoto: Sportpictures.eu

Mircea Lucescu a semnat cu Zenit Saint-Petersburg pe doi ani și are ca obiectiv să cucerească cât mai multe trofee pe plan intern și să transforme clubul rus într-o forță a Europei, așa cum s-a întâmplat cu Șahtior.

După 12 ani la Donețk, Mircea Lucescu a schimbat echipa. A ales tot un club din spațiul ex-sovietiv, Zenit Saint-Petersburg.

Rușii i-au dat 4 milioane de euro salariu pe an și sunt gata să pună pe masă zeci de milioane de euro pentru transferurile pe care tehnicianul român dorește să le facă. Până la acel moment, ”Il Luce” trebuie să-și analizeze bine lotul.

Lucescu are în echipă jucători evaluați la zeci de milioane de euro, valoarea echipei sale, potrivit transfermarkt, fiind de 192 de milioane de euro.

Cel mai bine cotat jucător este brazilianul Hulk, a cărui valorea de piață este de 37 de milioane de euro. Pe locul doi în acest top se află belgianul Axel Witsel, 28 de milioane de euro, iar podiumul este completat de fundaș central Ezequiel Garay, din Argentina, cu o cotă de 23 de milioane de euro.

Alți trei fotbaliști din lotul lui Lucescu depășesc 10 milioane de euro: mijlocașul spaniol Javi García, 15 milioane de euro, rusul Oleg Shatov, 13 milioane de euro și italianul Domenico Criscito, 10 milioane de euro.

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub razvan ciobanu png
rebeca pascu jpg
horoscop zilnic gemeni jpeg
cub theo rose anghel damian png
Ninsoare - barbat de umbrela - meteo - vremea FOTO Shutterstock
Suporteri Qatar la Cupa Mondială de fotbal 2022 FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
cub suportere png
cub Anett Kontaveit png
fotbal tenis lat jpg
Niclas Füllkrug jpg
ronaldo bucurie jpg
buta jpg