Mahrez susține că a executat prost lovitura liberă din care City a câștigat cu PSG

Ultima actualizare:

    Riyad Mahrez a marcat din lovitură liberăFoto: Guliver / GettyImages
Riyad Mahrez a marcat din lovitură liberăFoto: Guliver / GettyImages

Mijlocaş al echpei Manchetser City, Riyad Mahrez (30 de ani) a declarat că a executat prost lovitura liberă din care a marcat golul victoriei (2-1) lui Manchester City în meciul cu Paris Saint-Germain din semifinalele ediției 2020/2021 a Ligii Campionilor la fotbal.

Algerianul a spus după meci, potrivit dailymail.co.uk: "Sincer, am vrut să ocolesc zidul şi am ratat. Mingea a trecut printre cei doi jucători (n.r. - Kimpembe şi Paredes) şi, din fericire, a intrat în poartă. Am fost atât de fericit. Am ştiut că putem câştiga aici. Să marchez pentru a face 2-1 pentru echipă a fost uimitor”. Pe de altă parte, De Bruyne a dezvăluit că Mahrez i-a cerut permisiunea să execute el lovitura liberă decisivă pe Stadionul „Parc des Princes”. "I-am spus: dacă tu crezi în tine, cine sunt eu ca să spun nu? Cred în toţi colegii mei de echipă", a afirmat pentru BT Sport, belgianul care e responsabil, în mod normal, de fazele fixe din apropierea careului.Originar din localitatea franceză Sarcelles, unde s-a născut în 21 februarie 1991, Riyad Karim Mahrez a început să joace fotbal acolo. Ca senior, a trecut pe la Quimper KFC, La Havre și Leicester. La Manchester City a venit în 2018,  iar de atunci a disputat circa 150 de meciuri pentru această formație. 

Liga CampionilorSemifinale

Marți, 27 aprilieReal Madrid - Chelsea Londra 1-1Returul se va juca în 5 maiMiercuri, 28 aprilieParis Saint-Germain - Manchester City 1-2Returul e programat în 4 maiFinala este programată în 29 mai, la Istanbul, pe Stadionul Olimpic „Ataturk”.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net