Meci de totul sau nimic pentru antrenorul Rapidului, Mihai Iosif

Când au promovat în prima divizie, rapidiștii spuneau că obiectivul e salvarea de la retrogradare. Acum sunt pe locul 7, la doar un punct de calificarea în play-off, dar zilele la conducerea echipei a antrenorului principal Mihai Iosif par numărate, iar în cazul în care giuleștenii nu câștigă azi la Mediaș, demiterea e foarte posibilă.

În tur, Gaz Metan s-a impus cu 2-1 pe ”Arena Națională” (FOTO: Sportpictures)
În tur, Gaz Metan s-a impus cu 2-1 pe ”Arena Națională” (FOTO: Sportpictures)

Chiar dacă toată lumea neagă o despărțire de tehnicianul apărut anul trecut parcă de nicăieri în lumea bună a fotbalului, semnalele demiterii lui sunt tot mai evidente și vin din toate părțile. Mai ales că acum și cel care este dat drept favorit la înlocuirea lui, Laszlo Balint, este liber de contract după ce a demisionat de la UTA. Cu toate acestea, președintele clubului, Daniel Niculae, neagă faptul că partida de la Mediaș ar putea fi decisivă pentru viitorul tehnicianului. ”Legat de aceste zvonuri cu privire la Miţă, nu este nimic adevărat. Dacă va apărea o schimbare la nivelul băncii tehnice sau la nivelul lotului, veţi afla de la noi, de la site-ul clubului, nu din alte surse. Nu se pune problema ca Mihai Iosif să plece de la Rapid! Vom avea un meci important vineri, Mihai Iosif trebuie să pregătească bine acest meci. Atenţia noastră trebuie îndreptată spre următoarele trei meciuri, nu spre astfel de discuţii”, a spus el la Digi Sport.

La rândul lui, Mihai Iosif a declarat în cadrul unei conferințe de presă că nu e deranjat de zvonurile privitoare la viitorul lui. ”Nu mă deranjează, eu ştiu ce discuţii am cu conducerea şi nu am citit. Atunci când eram în liga a V-a nu prea se înghesuiau aşa mulţi antrenori la Rapid. Eu am avut un vis, de a ajunge cu Rapid în Liga I, a devenit realitate, iar acum visul meu pe termen mediu şi lung este să devin campion cu Rapid”, a declarat el.

Tehnicianul a spus că dorința de a prinde play-off-ul le aparține jucătorilor și antrenorilor, acest lucru nefiind impus de conducere: ”Cine a spus că trebuie să prindem play-off-ul? S-a spus că ne dorim, noi, vestiarul. Obiectivul clubului transmis de conducere este altul. Noi, vestiarul, ne dorim să prindem play-off-ul şi vom da totul până la ultima picătură pentru a reuşi acest lucru. Dacă staţi şi analizaţi toate meciurile, atât din punct de vedere tactic, cât şi numeric nu cred că am pierdut vreun meci în care să nu fi avut probleme, ori de cartonaşe, de suspendări, ori de accidentări, poate cel de la Constanţa. Nu şi-au revenit prea mulţi dintre jucătorii accidentaţi, acum o să-mi lipsească şi Junior, dar momentan avem un lot în care nu e nevoie de juniori”, a mai declarat tehnicianul.

Cea mai mare temere a lui Mihai Iosif este aceea ca problemele financiare din lotul adversarilor – jucătorii de la Mediaș nu și-au mai primit salariile de câteva luni – să nu-i îndârjească mai rău pe ardeleni. ”Faptul că nu şi-au luat salariile nu poate decât să-i îndârjească să-şi dorească mai mult, dar capcană nu are cum să fie pentru noi pentru că ne aşteaptă un meci extraordinar de greu”, a mai spus antrenorul, care nu poate uita că în tur Gazul s-a impus cu scorul de 2-1 chiar pe Arena Națională.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
ilie nastase facebook jpeg
Endrick, Real Madrid (EPA) jpg
Bayern Munchen Dinamo Zagreb (EPA) jpg
Salvatore Schillaci (Getty Images) jpg
Andrei Ratiu (Sportpictures) jpg
Valentin Mihaila (Sportpictures) jpg
Jocurile Olimpice (Getty Images) 2 jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net