Mihai Costea întoarce armele


    Mihai Costea speră  să marcheze în poarta  fostei sale echipe
Mihai Costea speră să marcheze în poarta fostei sale echipe

Atacantul Mihai Costea evoluează acum la Voluntari şi chiar dacă oficial îl încearcă un sentiment de regret că a părăsit trupa din Ghencea, în realitate el vrea să se răzbune pe cei care i-au făcut viaţa un calvar.

În urmă cu patru ani, Mihai Costea era vedetă a trupei lui Mititelu, Universitatea Craiova, iar patronul Stelei, Gigi Becali, l-a vrut cu orice preţ la echipa sa. A plătit 1.5 milioane de euro pentru el şi era convins că a adus „o maşină de goluri”. Dar, a fost exact opusul. Treptat, s-a transformat într-o rezervă de lux şi-n cele din urmă, în 2013, a fost exclus din lot, chiar dacă se afla încă sub contract.

A început să se pregătească singur, prin parcuri, şi totodată a pornit un proces cu steliştii pentru a-şi primi drepturile salariale. A câştigat recent litigiul şi are de încasat 200.000 de euro. Financiar s-a redresat, dar nu şi fotbalistic. A apelat la Flavius Stoican, fostul antrenor al celor de la Voluntari, pentru a-l lăsa să se antreneze alături de elevii săi şi în scurt timp a ajuns să dispute jocuri amicale. A fost practic revenirea în circuit fiindcă nu mai bifase o partidă de doi ani. Apoi, a marcat într-un test cu CS U Craiova, după ce nu mai cunoscuse gustul golului din 2012, şi apoi a semnat cu ilfovenii. Acum va da piept cu fosta sa echipă şi chiar dacă nu recunoaşte, planul său e de a-i învinge pe cei care l-au pus la pământ. „La Steaua nu am mai jucat pentru că nu am mai fost dorit. Mi-a fost greu să stau departe de fotbal”, a spus recent „Nilă”.

FotoJet (4) jpg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
foto1 jpg
Cutremur la granița Turciei cu Siria 6 februarie 2023 Foto AFP
Alina jpeg
alexandra dinub jpg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
calendar ortodox 2021 6 februarie sfintii cuviosi varsanufie cel mare si ioan profetul doxologia jpeg
image
image
image
image
image
image
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg
Cupa Davis, Facebook jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
CR7 jpg
Simona Halep, Getty jpg