Mircea Rednic, greu de învins de FCSB

Ultima actualizare:

    Mircea RednicFOTO: Sportpictures.eu
Mircea RednicFOTO: Sportpictures.eu

De la apariția celor de la Viitorul în Liga 1, majoritatea meciurilor cu FCSB au fost ca niște amicale în care bucureștenii erau cei care ieșeau învingători. Diseară, cu începere de la ora 20.00, la Ovidiu, lucrurile s-ar putea schimba.

Din 26 de partide disputate până acum între cele două formații, FCSB a câștigat nu mai puțin de 19, alte 3 încheindu-se la egalitate. Cu un asemenea palmares, bucureștenii pornesc mereu favoriți în fața Viitorului, așa că lucrurile ar trebui să stea la fel și diseară. Numai că, între timp a intervenit factorul surpriză: apariția pe banca tehnică a lui Mircea Rednic.

Ajuns cel mai vârstnic antrenor din Liga 1, ”Puriul” este neînvins în fața FCSB de aproape 6 ani. Mai precis din 2 aprilie 2015, când a pierdut cu Petrolul cu 3-1 în returul semifinalelor Cupei României. De atunci au mai avut loc 8 meciuri între echipele antrenate de Rednic și ”roș-albaștrii”, niciodată bucureștenii nereușind să se impună. Cunoscut ca un mare dinamovist, Rednic s-a aflat pe banca echipei sale de suflet și la acea victorie de legendă pentru fanii ”câinilor”, 4-2 pe stadionul Ghencea, la 7 aprilie 2007, în chiar Sâmbăta Paștelui.

Pentru tehnicianul în vârstă de 58 de ani, Viitorul Constanța este cea de-a șaptea echipă pe care o antrenează în Liga 1, după Universitatea Craiova, FC Vaslui, Dinamo, Rapid, Petrolul sau Poli Iași. Pe dinamoviști i-a pregătit de mai multe ori de-al lungul timpului. În total, a întâlnit de 19 ori ca antrenor Steaua sau FCSB, în funcție de perioadă, și a obținut 4 victorii, 10 remize și 5 înfrângeri. În multe dintre meciurile în care nu a fost învins a pornit cu șansa a doua, așa cum se anunță lucrurile și pentru partida de diseară, așa că este de așteptat ca FCSB să aibă mari probleme în drumul spre posibila victorie.

Cu Dennis Man și Florin Tănase nu doar în mare formă, ci și în lupta pentru titlul de golgheter al Ligii 1, bucureștenii nici nu concept altă variantă decât obținerea victorie, mai ales că au fost egalați în fruntea clasamentului de CFR Cluj.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net