Mirel Rădoi: "Mourinho m-a întrebat ce caut în Arabia Saudită"

Ultima actualizare:

"După negocierile eşuate cu Inter, am spus că voi accepta prima ofertă venită din străinătate, indiferent de unde. A venit Inter să joace un meci în Arabia Saudită. Când m-am văzut cu Mourinho pe teren, nu-mi mai dădea drumul la mână şi m-a întrebat «De ce ai ajuns aici?».E un om de nota 10, întâlnirea cu el a fost una extraordinară. N-a fost să fie să ajung la Inter, la fel i se va întâmpla şi lui Chiricheş. Mi-aş dori să nu i se întâmple, dar preţurile cerute sunt prea mari, campionatul nostru nu mai este ce a fost", a spus Rădoi.

El a precizat că nu are de gând să mai revină în ţară: "Vin acasă o singură dată pe an şi este cea mai lungă vacanţă din carieră, n-am mai stat niciodată cinci săptămâni în vacanţă. Rezultatele noastre sunt construite în jurul unei echipe, aceasta este filosofia lui Olăroiu. Pe mine m-a încântat proiectul de la Al Ain, nu numai partea financiară.Contractul meu expiră în vara anului viitor, însă suntem în discuţii pentru prelungirea cu încă un an. Familia mea este bine acolo, copiii sunt la şcoală, ne-am luat casă, viitorul meu este în Emirate, chiar dacă nu voi mai juca acolo.Nu văd de ce aş continua trăi aici, când această ţară.... Nu vreau să fie foarte dur, dar ce-mi oferă ţara asta? Mă simt foarte bine acolo, chiar dacă nu am foarte mulţi prieteni, mi-e dor să vorbesc în limba mea maternă"

Fostul stelist s-a referit şi la retragerea sa de la echipa naţională: "Pentru mine, o convocare nu era o modalitate de a-ţi etala maşina, ceasul şi hainele. Eu voiam să câştig fiecare meci şi să fac milioane de oameni fericiţi, iar în ultima perioadă acest lucru nu s-a mai întâmplat. Nu mai pot fi mândru de ţara în care se întâmplă astfel de lucruri.Credeţi că eu şi Chivu de nebuni am luat decizia de a ne retrage? Noi am încercat, alături de Mutu, de Marica, Lobonţ, de Contra, să ne impunem punctul de vedere. Dacă cei care se ocupă de echipa naţională au decis altceva, noi n-am fost de acord."

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net