Monaco, cel mai lejer adversar


    Şahtior a terminat cu un egal faza grupelor din Liga CampionilorFoto: AP
Şahtior a terminat cu un egal faza grupelor din Liga CampionilorFoto: AP

Aflat la a treia calificare în ultimii 5 ani în optimile Ligii Campionilor cu Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu aşteaptă cu încredere tragerea la sorţi de luni.

În mijlocul celui mai agitat sezon din cariera de antrenor - cu echipa gonită de acasă din cauza războiului din Ucraina - Mircea Lucescu a mai reuşit o minune cu Şahtior. S-a calificat în primăvara europeană a celei mai importante competiţii europene intercluburi. În optimile de finală, Lucescu şi echipa lui vor întâlni una dintre câştigătoarele de serii: Atletico Madrid, Real Madrid, AS Monaco, Dortmund, Bayern, Chelsea sau FC Barcelona. 

După ce a terminat la egalitate, 1-1 la Porto, în ultima etapă a fazei grupelor, Mircea Lucescu a terminat, aşa cum ştia încă de acum două săptămâni, pe poziţia secundă în grupă. 

Până atunci, însă, Mircea Lucescu a vorbit despre meciul cu FC Porto, încheiat la egalitate: „A fost un meci frumos, iar rezultatul este bun pentru ambele echipe. Porto a avut mai multă posesie şi a dominat, dar noi am marcat. Rezultatul este corect. Jucătorii care au intrat în teren astăzi au fost foarte buni, chiar dacă nu evoluează prea des. Poate este greşeala mea, am vrut să joace şi alţii, precum Fernando. A făcut o greşeală, dar se poate întâmpla oricui”, a declarat Lucescu.

În optimile de finală, meciurile se vor juca pe 17-18 şi 25-26 februarie (turul). Returul va avea loc în zielele de 10-11 şi 17-18 martie. Aşa cum ne-a obişnuit deja UEFA, meciurile tur din optimi se dispută în 4 zile (câte două meciuri pe zi). Chiar dacă nu a aflat numele adversarei, Lucescu ştie deja un lucru: va disputa turul pe propriul teren, iar returul în deplasare.

Mircea Lucescu
Mircea Lucescu
serban huidu si mihai gainusa
Victor Piturca jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
sex sex 0 jpeg
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
infidelitate jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
image
image
image
image
image
image
Burleanu, Sportpictures jpg
GettyImages 1459749571 jpg
Novak Djokovic, Getty jpg
fani craiova jpg
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg