Mutu a marcat degeaba

Ultima actualizare:

    A fost inclus în echipa  «petardelor» din Ligue 1
A fost inclus în echipa «petardelor» din Ligue 1

Adrian Mutu a început bine dar a terminat prost meciul pe care Ajaccio l-a pierdut sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 4-2 (2-2), în faţa celor de la Rennes, în etapa a 19-a a Ligue 1.

„Briliantul" a deschis scorul încă din minutul 2 al meciului, cu un şut cu stângul de la marginea careului, dar asta a fost tot ce a realizat pe parcursul celor 80 de minute, cât s-a aflat pe teren. Partida, prima în care Ajaccio l-a avut pe banca tehnică pe antrenorul Alber Emon, a fost la un pas să fie suspendată din cauza violenţei suporterilor gazdelor.

Dezamăgiţi de prestaţia favoriţilor, aceştia au încercat să intre pe teren să se răfuiască cu jucătorii. Nu a reuşit să treacă de forţele de ordine decât un singur fan, care a încercat, fără succes, să-l prindă pe unul dintre arbitrii de linie. Chiar şi aşa, meciul a fost întrerupt pentru 10 minute.

În ciuda golului marcat pentru Ajaccio - al patrulea pentru român în actuala stagiune - Mutu este una dintre ţintele predilecte ale jurnaliştilor din Hexagon, care îl consideră una dintre marile dezamăgiri ale sezonului. Un site, goal.com, chiar l-a inclus pe Adrian în echipa „petardelor" turului. În dreptul numelui său, jurnaliştii de la site-ul citat au notat: „A sosit ca un star la Ajaccio, dar nu şi-a justificat încă acest statut. Gârbovit de apăsarea vârstei şi de stilul de joc din Ligue 1, românul e doar o umbră a fotbalistului care a strălucit ani la rând în Serie A".

image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net