Mutu, adevărul despre relaţia cu Vica. Cum a încercat să i-o sufle lui Piţurcă

image
Adi Mutu

Scandalul dintre Adi Mutu şi selecţionerul Victor Piţurcă are rădăcini adânci. "Gurile rele" spun că între ei conflictul datează de peste 15 ani, iar la mijloc ar fi o femeie. Nimeni alta decât Vica Blochina, blondina care i-a fost iubită selecţionerului mai bine de 16 ani.

Căpitanul prahovenilor a vorbit despre scandalul cu Victor Piţurcă, selecţionerul naţionalei: "Am avut unele discuţii, dar normale, legate de fotbal. Ne-am contrazis pe anumite aspecte, iar lui nu-i place să fie contrazis".

"Briliantul" şi-a amintit la emisiunea "Agentul VIP" de miercuri şi episodul petrecut în urmă cu mulţi ani, atunci când a încercat să o scoată în oraş pe Vica Blochina, iubita lui Piţurcă în acel moment.

image
Vica Blochina (Foto: Click!)

"Povestea legată de Vica este veche, de când aveam vreo 20 de ani. O cunosc, dar nu suntem prieteni. Ne salutăm când ne vedem în oraş, la restaurant, dar nu cred că selecţionerul îmi poartă pică din cauza unui episod petrecut atunci când aveam 20 de ani. Eu eram la coafor, mă tundeam la Lido şi am întrebat-o pe Vica: «Ce faci diseară?». Atunci Gigi Becali mi-a zis că este cu Piţurcă. Ulterior, m-a sunat Piţurcă şi mi-a spus că este cu ea... Eram puşti atunci, dar am înţeles şi nu am insistat", a spus Adi Mutu la Antena Stars.

Adi Mutu, la ora confesiunilor: «Momentele fericite ale vieţii au fost cele două căsătorii şi naşterea copiilor»

Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
cub bianca dragusanu png
image png
cub cristina rus (1) png
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
Tiriac
Alexia Eram (6) jpg
bodo 2 jpg
image
image
image
image
Mirel Radoi, Sportpictures jpg
Serena Williams, EPA jpg
ryan giggs kate greville jpg
adrien rabiot jpg
Catalin Chirila, Facebook jpg
Florentin Pera, Facebook jpg