Mutu, inspirat de Miss Corsica

Ultima actualizare:

3-1 - scor final şi "vârful" de 34 de ani e din nou vedetă. El a fost inspirat de Miss Corsica 2012, cea care a dat lovitura de start a meciului asortând la tricoul lui Ajaccio o fustă scurtă. A purtat noroc echipei şi roş-albii au învins formaţia de pe locul doi în Franţa.

"Este o mare victorie obţinută în faţa uneia din cele mai bune echipe din campionat. Am meritat să câştigăm pentru că ne antrenăm din greu şi muncim mult şi pe teren. Acum ne aşteaptă un nou meci important, în faţa celor de la Bordeaux şi sper să continuăm pe aceeaşi linie", a explicat Mutu, care a reuşit un gol cu capul şi unul din penalty, lovitură pe care nu a mai executat-o din "scăriţă", aşa cum a făcut în trecut şi a ratat.

"Aveam nevoie de timp pentru a mă adapta şi a-i înţelege pe colegi. Treptat, situaţia se va rezolva, am început să dau mai multe goluri şi totul merge din ce în ce mai bine. Dacă mi-a fost teamă să bat scăriţă? Nu. M-am gândit să încerc, dar m-am răzgândit, n-am avut curaj!", a mai spus Mutu, care a primit nota 7 pentru evoluţia sa din partea celor de la L'Equipe.

Miss Corsica, eliminată de la Miss Franţa

Louise Robert a câştigat titlul de Miss Corsica anul trecut, dar nu a putut participa la concursul Miss Franţa 2013.

Motivul a fost o serie de fotografii nud făcute în 2010, fapt ce contravine regulamentului. Chiar dacă pictorialul a fost şters de pe paginile internetului, organizatorii au intrat în posesia fotografiilor şi au decis să o elimine din competiţie.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net