Mutu îşi prepară bolidul!

simeon stalpnicul png
Mutu şi Crăciunescu, interesaţi de noua tehnologie auto

Directorul general al lui Dinamo, Adi Mutu, a devenit primul client al unei firme ce a introdus pe piaţă produse premium destinate în principal posesorilor de maşini de lux.

Zilele trecute, Adi Mutu şi Ion Crăciunescu, dar şi o parte a lotului celor de la Chindia, au participat la Târgovişte la lansarea unui brand nou pe piaţa auto. Dinamovistul, ce are un bolid de zeci de mii de euro, a decis să fie primul care să-şi prepare autoturismul. Practic este vorba despre un sistem de protecţie nanoceramică de ultimă generaţie care oferă automobilelor luciu permanent, rezistenţă la zgârieturi, protectie UV, rezistenţă chimică avansată, efect anti-graffiti, rezistenţă la temperatură (până la 1200 de grade Celsius), efect superhidrofob si îmbunătăţirea culorii.

În spirit de glumă, Ion Crăciunescu a declarat faptul ca el iși va prepara bicicleta cu aceeași tehnologie revolutionară.

După ce şi-a îmbunătăţit aspectul maşinii, Mutu s-a dedicat derby-ului cu FCSB, pierdut însă cu 1-0. A doua zi după partidă, oficialul roş-albilor a participat la cursurile de antrenor, acolo unde s-a întâlnit cu foşti colegi de la Dinamo.

cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
maurice munteanu
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
tribuna colo colo jpg
Factura energie - factura curent electric - facturi FOTO Mediafax
image
image
image
image
Andrei Ivan, CSU Craiova, Sportpictures jpg
Ana Bogdan, EPA jpg
Razvan Burleanu, Sportpictures jpg
Sepsi jpg
rafael nadal si sotia sa
Andrei Burca, Sportpictures jpg