Mutu s-a îmbogăţit peste noapte cu 500.000 de euro

Ultima actualizare:

    Adrian Mutu
Adrian Mutu

Adrian Mutu e legitimat la Ajaccio, în Franţa, dar continuă să primească bani de la Cesena, echipă cu care a retrogradat anul trecut în divizia a doua italiană.

Povestea lui Mutu la Cesena s-a terminat în 2012, la capătul unui singur an din cei doi prevăzuţi iniţial în contractul semnat de român cu „căluţii de mare". Pentru că Cesena a picat în Serie B, iar salariul lui Mutu era de 1,8 milioane de euro, cele două părţi trebuiau să ajungă la o înţelegere privind încetarea amiabilă a colaborării.

Astfel, „Briliantul" a acceptat suma de 500.000 de euro, pe care n-a primit-o însă imediat, aşteptând ca Cesena să-şi rezolve problemele financiare. Ameninţaţi cu depunctarea în cazul în care nu-şi vor achita datoriile, italienii au făcut rost de bani şi au plătit toate restanţele la începutul acestei săptămâni. Inclusiv Adi Mutu s-a trezit mai bogat cu jumătate de milion de euro. Mai bine mai târziu decât niciodată!

Presa din Peninsulă l-a „înţepat" însă pe actualul jucător al lui Ajaccio. „Da, Cesena continuă să-l plătească pe capriciosul talent român. Mutu e omul care trebuia să aducă un salt de calitate, însă până la urmă a fost unul dintre cei care au retrogradat echipa anul trecut", au scris cei de la romagnonoi.it.

E aproape de o nouă retrogradare

După ce s-a scufundat în 2012 cu Cesena în liga secundă, Mutu e aproape de retrăi această experienţă amară în Franţa, în tricoul lui Ajaccio. În Ligue 1, cu şase etape rămase până la final, corsicanii se află în hora retrogradării, la doar patru puncte de primul loc retrogradabil.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
George Puscas (Sportpictures) jpg
Adrian Mutu (Sportpictures) jpg
gheorghe multescu dinamo jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
influencer cehia jpg
barbosu voinea chiles  jpg
Neagu Twitter jpg
Mihai Covaliu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net