Negoiţă: "Am văzut persoane cu multe calităţi, dar neavând caracter…"


    Ionuţ Negoiţă şi-a desfiinţat jucătoriifoto: Mediafax
Ionuţ Negoiţă şi-a desfiinţat jucătoriifoto: Mediafax

Acţionarul dinamovist Ionuţ Negoiţă a explicat motivele pentru care l-a ales pe Ioan Andone în locul lui Mircea Rednic, "înţepându-l" pe fostul antrenor.

"Pentru sezonul viitor am ales un antrenor, am avut mai multe criterii. Un criteriu foarte important era şi este experienţa. Mi-am dorit ca antrenorul care va veni să fie obişnuit cu performanţa, să fie obişnuit să câştige trofee, să aibă un CV foarte bun. Un lucru la fel de important este să aibă caracter. Îl consider acest aspect foarte important, pentru că am văzut persoane cu multe calităţi, dar neavând caracter, oarecum pune în umbră celelalte calităţi. Un alt aspect extrem de important este integrarea tinerilor din academia proprie, tinerilor jucători români în echipa Dinamo. Toate aceste lucruri şi aceste aşteptări pe care le-am avut le-am regăsit în viitorul, actualul antrenor al lui Dinamo, Ioan Andone", a declarat Negoiţă.

Întrebat dacă vrea să sugereze că Mircea Rednic nu a avut carcater, Negoiţă a răspuns: "Eu am câteva principii la clubul Dinamo, la care ţin foarte mult orice s-ar întâmpla, printre ele este şi acest aspect, această calitate, caracterul. Faptul că am punctat, îmi doresc şi de la jucători şi de la persoane din club. Nu vreau să intru în alte speculaţii. Asta înseamnă că şi domnul Rednic (n.r. - a avut caracter), din moment ce a fost la Dinamo. Am considerat că trebuie să facem o schimbare, asta a fost".

Andone, salariu mai mare faţă de Rednic

"Domnul Mircea Rednic nu a avut un salariu mic pentru Liga I. A fost cu 500 de euro mai mic decât cel al lui Marius Şumudică. Prin urmare, dacă locul 1 are 500 de euro mai mult decât locul 4, însemană că nu a fost un salariu mic. Domnul Ioan Andone are un salalriu mai mare, pentrru că aşa am considerat, aşa am negociat, restul sunt detalii", a explicat acţionarul dinamovist.

bianca dragusanu niculae badalau gabi badalau jpeg
anisia gafton jpg
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
cub brigitte pastramă png
zodii care nu stiu sa se imbrace jpg
pantofi jpg
Salvamar Mamaia foto Primaria Constanta jpeg
culita sterp daniela iliescu jpg
Vehicul militar cu drapelul ucrainean arborat într un oraș rusesc. Foto: Twitter
Aeroportul din Herson FOTO Profimedia
image
image
image
image
ronaldo bucurie jpg
buta jpg
cristiano ronaldo campionatul mondial 2022 jpg
buta george biatlon role jpeg
Fanii japonezi au strans gunoaiele de pe stadion, Getty Images jpg
Spania   Costa Rica, Getty Images jpg