Nevestele steliştilor au făcut show în tribune

Ultima actualizare:

    FC copenhaga-Steaua
FC copenhaga-Steaua

Iubitele şi soţiile fotbaliştilor Stelei au cucerit Danemarca. Fetele i-au însoţit pe fotbaliştii lui Reghe la meciul de la Copenhaga, iar dacă bărbaţii lor au făcut legea pe teren, ele au impresionat în tribunele cochetei arene pe care “roş-albaştrii” au scos punctul necesar pentru calificarea în primăvara europeană.

O remiză sau o înfrângere la limită, cu gol marcat le era suficient steliştilor pentru a sărbători accederea în şaisprezecimile Ligii Europa. Şi pentru că elevii lui Laurenţiu Reghecampf au fost fost siguri pe propriile forţe, au decis să-şi ia cu ei şi iubitele, pentru a putea petrece cum se cuvine.

Înainte de joc, fetele s-au “întins“ la bârfă în holul hotelului

FC copenhaga-Steaua
FC copenhaga-Steaua

Şi nu s-au înşelat pentru că egalul de la Copenhaga, prin golul de generic al lui Raul Rusescu, a fost suficient pentru a scoate un punct care să-I ducă în primăvara europeană şi să pornească sărbătoarea roş-albastră! Jucătorii au făcut hora bucuriei pe teren, iar nevestele au făcut show în tribune! Fetele s-au manifestat zgomotos în timpul meciului la fiecare acţiune ofensivă a Stelei, apoi s-au "descătuşat" la golul lui Raul Rusescu.

Soţiile şi prietenele jucătorilor s-au întors în ţară vesele

FC copenhaga-Steaua
FC copenhaga-Steaua

Ele au tremurat serios pe stadion, temperatura fiind de minus şapte grade la ora jocului, însă a meritat să îngheţe.

Fetele au rezistat pe un frig de -7 grade pentru a-şi încuraja iubiţii

FC copenhaga-Steaua
FC copenhaga-Steaua

Şi asta pentru că - dincolo de bucuria că iubiţii lor au reuşit o perfomanţă impresionantă- fotbaliştii vor încasa câte 20.000 de euro pentru calificarea în primăvara europeană, bani de care pot beneficia şi ele. Liderul galeriei nevestelor a fost Anamaria Prodan, soţia tehnicianului Stelei.

FC copenhaga-Steaua
FC copenhaga-Steaua

De altfel, Prodanca a fost şi cea care a venit cu ideea organizării excursiei şi pentru celelalte prietene sau neveste ale jucătorilor din Ghencea. La sejurul din Danemarca au participat aproape toate partenerele steliştilor.

După joc, steliştii au petrecut la hotel alături de prietene

Fetele au rezistat pe  un frig de -7 grade  pentru a-şi încuraja iubiţii
Fetele au rezistat pe un frig de -7 grade pentru a-şi încuraja iubiţii

Fetele n-au regretat nicio clipă pentru că au avut parte de relaxare, shopping - cât băieţii pregăteau detaliile tactice ale jocului cu nordicii - dar şi de un chef pe cinste după partidă.

Rusescu este cel mai bun jucător al Stelei în acest sezon


    FC copenhaga-Steaua
FC copenhaga-Steaua

Raul Rusescu are 21 de goluri marcate pentru Steaua în toate competiţiile în acest sezon, iar fiecare reuşită o dedică Roxanei. Aşa s-a întâmplat şi după golul fabulos marcat în poarta danezilor. "Îi mulţumesc soţiei mele că a fost alături de mine în acele momente grele, m-a susţinut foarte mult. Ei îi dedic golul. Sunt fericit că am putut să-mi ajut echipa şi am obţinut calificarea, asta e cel mai important.", a spus Raul după joc.

Tragerea la sorţi pentru 16-imile Ligii Europa va avea loc la data de 20 decembrie, iar echipele vor fi împărţite în două urne valorice. În prima se vor afla câştigătoarele grupelor plus patru formaţii ce vin din Liga Campionilor (Chelsea, CFR Cluj, Olympiacos, Benfica), iar în a doua se vor regăsi grupările ce au ocupat poziţia secundă în grupe alături de alte patru echipe din Champions League (Zenit St. Petersburg, BATE Borisov, Dinamo Kiev, Ajax Amsterdam). Echipele care s-au aflat în aceeaşi grupă nu se vor putea întâlni în optimi.

Un grup de 20 de suporteri ai Stelei i-au aşteptat ieri pe elevii lui Reghe la aeroport pentru a celebra calificarea în primvara Ligii Europa. Însă, unii dintre fani au vrut să aprindă torţe în incinta Aeroportului "Aurel Vlaicu", jandarmii i-au oprit şi totul s-a transformat într-un "meleu" general. Doi ultraşi au fost duşi la Secţia 2 Poliţie şi riscă pedeapsa cu închisoarea de la 3 luni la un an pentru deţinere de materiale pirotehnice.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Salonic (EPA) jpg
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net