"Nilă" se antrenează cu iubita prin magazine FOTO EXCLUSIV


    Alina şi Mihai  şi-au făcut  aprovizionarea şi  au plecat la mare
Alina şi Mihai şi-au făcut aprovizionarea şi au plecat la mare

”Şomer” de aproape doi ani. Aceasta e situaţia lui Mihai Costea, fotbalist care nu şi-a mai găsit echipă după despărţirea cu scandal de Steaua. Pentru că sportul nu mai este o prioritate pentru el, atacantul are timp liber berechet şi-l petrece cu Alina, iubita lui.

Fotbaliştii din Liga 1 au intrat în focurile meciurilor din noul sezon, iar Mihai Costea stă degeaba. Fostul atacant al Stelei, echipă de la care a plecat cu mare circ şi multe resentimente, nu  şi-a mai găsit un angajament de aproape doi ani, timp în care fie s-a antrenat singur prin parcuri, fie la sala de forţă.  

La 27 de ani, cel poreclit ”Nilă” ar vrea să reintre în circuit, dar nu-l vrea nici un club, aşa că îşi umple timpul cu activităţi casnice. Nu singur, ci cu iubita lui, Alina, femeia de care era îndrăgostit în timp ce, oficial, era într-o relaţie cu Daniela Crudu. 

Fotoreporterii Click! l-au surprins pe Costea la cumpărături, ieşind dintr-un supermaket, alături de Alina şi un prieten. 

Amicul lui căra două sacoşe, ”Nilă” se chinuia cu un bax de apă, iar blondina, mergea ca o divă, înaintea lor, spre maşină. După vestimentaţie, este clar să cei trei se pregăteau de o escapada la mare, Alina având costumul de baie sub rochiţa neagră, iar Mihai fiind îmbrăcat lejer şi încălţat cu şlapi. Au pus cumpărăturile în portbagajul maşinii lui Mihai şi au demarat spre ieşirea din Bucureşti.

manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
bacteria care te poate ucide
pele gettyimages 841963610 jpeg
Anamaria Prodan
Bancnotele care valorează 1800 de lire
Ivana Knoll FOTO Instagram png
Zile libere legale în 2023
nava de croaziera Viking Polaris Foto AFP jpg
vin fiert shutterstock 1207175692 jpg
image
image
image
image
paredes tatuaj piept jpg
nico si inaki williams jpg
Emma Raducanu, EPA jpg
kiss FM jpeg
cub suportere png
cub Anett Kontaveit png