Olăroiu de cinci stele

image
Cosmin Olăroiu a reuşit, cu trei etape înainte de finalul competiţiei din Emirate, să aducă laurii celor de la Al-Ahli

Cosmin Olăroiu scrie istorie. Antrenorul de 44 de ani a devenit campion pentru a treia oară consecutiv în Emiratele Arabe Unite, dar performanţa de acum cântăreşte cel mai mult fiindcă actualul său club nu mai cunoscuse supremaţia de cinci ani.

Al-Ahli a învins acasă pe Al Wasl (2-1) şi imediat pe teren s-a declanşat fiesta. Românul a fost purtat pe braţe de elevii săi, iar fanii s-au alăturat şi ei în hora bucuriei. Succesul a fost cu atât mai mare cu cât titlul a fost obţinut matematic cu trei etape înainte de final, iar bilanţul e fantastic: doar două înfrângeri în cele 23 de runde scurse până acum.

Tehnicianul cu salariu de şeic, cinci milioane de euro pe an, a ajuns astfel la al cincilea titlul din carieră: unul cu Steaua, unul cu Al-Hilal, două cu Al-Ain şi acum cu Al-Ahli, dar lista trofeelor sale însumează 11 pentru că se adaugă în palmares şi Cupe sau Supercupe, una dintre ele realizată tot cu Al-Ahli. În plus, el poate câştiga tot în acest sezon pentru că echipa s-a califcat şi-n finala Cupei Emiratelor (19 aprilie) şi-n ultimul act al Cupei Preşedintelui (18 mai), astfel că-n acest sezon poate aduce patru "piese" noi în vitrina clubului.

cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
maurice munteanu
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
harry charles jpg
Soldați ucraineni în apropiere de Liman FOTO Profimedia
Ucraineni la periferia Liman FOTO Twitter
image
image
image
image
Andrei Ivan, CSU Craiova, Sportpictures jpg
Ana Bogdan, EPA jpg
Razvan Burleanu, Sportpictures jpg
Sepsi jpg
rafael nadal si sotia sa
Andrei Burca, Sportpictures jpg