FOTO Fratele și soția lui Costică Ștefănescu s-au evitat la înmormântare

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Soţia lui Costică Ştefănescu a câştigat. Înmormântarea a avut loc ieri, la Craiova, în prezenţa rudelor, prietenilor şi fanilor marelui fotbalist. Nu au lipsit nici copiii din prima căsătorie şi fratele lui Costică, însă, vizibil supăraţi, au evitat-o întreaga zi pe cea care “le-a furat mortul”.

Aproximativ 1.500 de oameni l-au condus ieri pe ultimul drum pe marele fotbalist Costică Ştefănescu. Deşi fratele acestuia a declarat şi la cimitir că a fost vorba de o sinucidere, s-a făcut o slujbă religioasă în faţa bisericii Harşu, din Craiova.

GALERIE FOTO EXCLUSIVĂ Prietenii şi copiii şi-au luat «La revedere» de la Costică Ştefănescu

A lăsat un bilet de adio, dar nu mie. Îşi cere iertare fanilor, familiei, prietenilor şi le mulţumeşte medicilor care l-au tratat. Eu mi-am dorit să fie înmormântat la Săbăreni, lângă Bucureşti", a spus Ion Ştefănescu, fratele fostului fotbalist.

Costică Ştefănescu

simeon stalpnicul png

Dar, pentru că soţia, Maria Ştefănescu, a dus pe ascuns sicriul la Craiova, nu a putut-o ierta şi a evitat-o pe tot parcursul zilei. La fel şi copiii lui Costică Ştefănescu, care nu au discutat absolut deloc cu ea.

Soţia lui Costică Ştefănescu, Maria

simeon stalpnicul png

„Este o zi tristă pentru mine. Astăzi trebuia să mergem împreună să ne rugăm la mormântul lui Arsenie Boca. Nu îmi vine să cred că nu mai este. O să îmi fie foarte greu de acum", a spus Maria Ştefănescu, soţia fotbalistului.

Rudele fotbalistului, răpuse de durere

simeon stalpnicul png

Costică Ştefănescu a fost înmormântat pe alea Eroilor din cimitirul Sineasca din Bănie, cu onoruri militare. Aproximativ 1.500 de oameni au venit să îşi ia rămas bun de fostul căpitan al Craiovei Maxima.

Click! v-a relatat motivul disputei dintre soţia şi copiii lui Costică

simeon stalpnicul png

„Veghează-ne din cer, căpitane!". A fost mesajul emoţionant al suporterilor Craiovei pentru fostul căpitan al Universităţii Craiova. Oamenii i-au scandat minute în şir numele şi au afişat un mesaj emoţionat în faţa bisericii „Harşu", din Craiova. O minge cu autografele colegilor din anii '80 şi echipamentul de fotbal al Craiovei Maxima au fost puse în sicriu. „Mergeam pe stadion şi îi scandam numele. Pentru olteni a fost regele fotbalului", a spus Marian Toma.

Sunt dărâmat de durere. Nu pot să spun decât un singur lucru: Costică Ştefănescu e căpitanul nostru", a declarat Aurel Ţicleanu, fotbalist la Craiova Maxima.

Suporterii l-au aplaudat minute în sir şi au afişat un banner cu mesajul emoţionant „Veghează-ne din cer, căpitane!”

simeon stalpnicul png

Costică Ştefănescu a încetat din viaţă marţi seara, la vârsta de 62 de ani, după ce s-a aruncat de la etajul 5 al Spitalului Militar din Capitală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Bulandra (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Alvaro Morata (EPA) jpg
Nadal (EPA) jpg
George Baldock (EPA) jpg
Rafael Nadal retragere jpg
George Baldock jpg
Wimbledon (EPA) jpg
Axel Tuanzebe (EPA) jpg
Jelena Dokić (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net