Pancu, Moş Crăciun pentru coechipierii de la Rapid

Ultima actualizare:

    "Câţiva dintre colegi au apelat la mine. Mi-au dat mesaj şi i-am ajutat, eu am din ce trăi"
"Câţiva dintre colegi au apelat la mine. Mi-au dat mesaj şi i-am ajutat, eu am din ce trăi"

Situaţia la Rapid este atât de disperată, încât giuleştenii s-au împrumutat la Pancu cu sume cât să le ajungă în perioada Sărbătorilor de Iarnă.

Clubul e în insolvenţă, fotbaliştii şi angajaţii sunt neplătiţi din vară, iar Copos nu dă nici un semn. Astfel, jucătorii au ajuns să-şi depună memorii pentru a deveni liberi şi să poată evolua la altă echipă. Unii dintre ei au anunţat că sunt dispuşi să renunţe la sumele datorate pentru a salva clubul, alţii însă, care o duc de pe o zi pe alta, au cerut ajutorul în vestiar. Liderul rapidiştilor, Daniel Pancu, a cărui situaţie financiară e mult peste media celor din Liga I, după ce a agonisit o mică avere în anii în care a evoluat în străinătate, în special la Besiktas, a devenit Moş Crăciun în vestiar.

"Câţiva dintre colegi au apelat la mine. Mi-au dat mesaj şi i-am ajutat, eu am din ce trăi. Nu joc pentru bani la Rapid, i-am împrumutat cu câte o mie, două mii de euro. Sunt colegi care nu au cu ce să-şi ia de mâncare. Mulţi au rate la case", a explicat "Pancone" situaţia dramatică de la Rapid. Totuşi, "Pancone" n-a dat bani oricui, ci doar românilor de încredere.

Unul dintre cei împrumutaţi e  mijlocaşul Nicolae Grigore, care a rămas în pană de bani. Apoi, şi puştii din echipă ca Drăghia, Ciolacu sau Alexandru Coman, au apelat la veteranul Rapidului. Acesta a explicat şi motivul pentru care nu s-a făcut performanţă în acest sezon.

"La antrenamente, mai ales străinii, care aveau familii de întreţinut, eram ca la divizia a treia. Eram amatori cu acte. Rezultatele noastre nu sunt întâmplătoare. Păi, neplătiţi de patru luni şi jumătate, ce să le ceri? Ni se tot promite că luăm banii într-o lună, două", a spus nervos Pancu.

Jucătorii sunt cu memoriile depuse şi au intrat în vacanţă, reunirea fiind programată la 10 ianuarie. Străinii s-ar putea să nu se prezinte la prima acţiune a anului din cauza situaţie financiare şi mai ales că au primit banii doar pentru biletul dus, cazul lui Duarte, care întârzia în mod constant la reunire.

Şi la Dinamo situaţia e dramatică: jucătorii au primit de curând banii pe o lună şi jumătate, fiind neplătiţi de patru luni. Pentru a ieşi din impas, unii dintre fotbaliştii lui Dinamo s-au împrumutat la George Ţucudean, atacantul a cărui familie dispune de o situaţie financiară foarte bună, părinţii fiind milionari în euro şi derulând multe afaceri în Arad. Jucătorul de 21 de ani se poate lăuda cu un parc auto de peste jumătate de million de euro, având un Ferrari, Porsche au Audi. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Bulandra (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Alvaro Morata (EPA) jpg
Nadal (EPA) jpg
George Baldock (EPA) jpg
Rafael Nadal retragere jpg
George Baldock jpg
Wimbledon (EPA) jpg
Axel Tuanzebe (EPA) jpg
Jelena Dokić (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net