Pancu nu mai vrea să audă de "preşedenţia" Rapidului: "Două zile mi-au ajuns!"

Ultima actualizare:

    Pancu, semnând contractul cu Voluntari la vârsta de 38 de ani, după ce funcţia la birou nu l-a atras prea multFoto Click!
Pancu, semnând contractul cu Voluntari la vârsta de 38 de ani, după ce funcţia la birou nu l-a atras prea multFoto Click!

Daniel Pancu este o legendă vie a Rapidului şi patronii au vrut să se folosească de imaginea jucătorului de 38 de ani, propunându-l pentru funcţia de preşedinte. Acesta şi-a dat însă repede seama că nu e dorit acolo decât de decor şi a refuzat.

Intervievat de revista ilfovsport, "Pancone" a declarat că nu mai vrea să audă de astfel de funcţii şi că după ce se va retrage, probabil la finalul acestui sezon, vrea să devină antrenor. "Vreau să fiu antrenor. Am fost două zile preşedinte la Rapid şi mi-a ajuns. Veneam dimineaţa la 8 şi plecam seara la 11. Gata, să nu mai aud de vreo funcţie de conducere într-un club. Am făcut fotbal o viaţă întreagă, tot pe gazon mă voi întoarce şi după ce pun ghetele în cui. Dar nu se ştie când mă las", a declarat Daniel Pancu.

"Eu semnasem contractul cu Rapid, deşi eram decis să nu mai continui. Florin Marin şi Burcă m-au convins înainte de plecarea în cantonament să semnez. Mi-au zis că vor să construiască toată echipa în funcţie de mine. Dar mi-am dat seama că nu mai pot suporta stresul de acolo. Eu nu mai puteam să mă concentrez la fotbal, mă gândeam numai la alte lucruri. Şi nu mai vreau. De jumătate de an trăiesc în stresul ăsta, am zis că se schimbă ceva, dar nu mai pot", spunea Daniel Pancu la finalul lunii iulie, când a plecat de la Rapid și a semnat cu FC Voluntari.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net