Paul Pârvulescu a luat 4.500 de euro pe meci

Paul Pârvulescu a încasat un salariu de 10.000 de euro lunar, adică până acum în acest an competiţional a câştigat 50.000. Raportat la numărul de jocuri, veniturile sale au fost peste cele ale unui titular dintr-o echipă de pluton din Liga I.

Apărătorul de 26 de ani e în Ghencea din 2012, atunci când roş-albaştrii l-au „suflat” din faţa echipei pe care o simpatiza, Dinamo. „Câinii” i-au oferit doar 6.000 de euro salariu, plus bonusuri, în timp ce rivalii i-au dat 10.000 de euro leafă. Dar, de atunci şi până în prezent, el a avut statut de rezervă. Acum, e abia a patra soluţie pentru flancul stâng al apărării şi sătul să stea pe tuşă a anunţat că va reveni la echipa care l-a lansat: Gaz Metan. Mutarea e sub formă de împrumut pentru şase luni.

Totuşi, financiar i-a mers bine în Ghencea! Chiar dacă a stat pe tuşă, el a luat 50.000 de euro în cele cinci luni scurse din acest sezon, calculând numai salariul, şi în schimb a activat doar 11 jocuri (6 în Liga I, 1 Cupa Ligii, 1 Supercupă, 3 cupe europene). Altfel „tradus”, pentru fiecare meci a încasat în jur de 4.545 de euro. „E o mutare benefică pentru clubul nostru, dar şi pentru Paul, mai ales că Gâlcă nu mizează acum pe serviciile sale”, au spus medieşenii.

Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
Prințesa Kate Middleton și Prințul William, Profimedia jpg
cub horoscop bani
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
barbat suparat jpg
lidia fiica corneliu vadim tudor cum isi serba tatal ei ziua de nastere 802328 jpg
cub cornel Ilie png
America Express Andreea Balan si Andreea Antonescu 6 amuleta Foto Antena 1 jpg
image
image
image
image
image
image
Simona Halep, Getty jpg
Filip Cristian Jianu, Getty Images jpg
FCSB si CFR Cluj, Sportpictures jpg
Cupa Davis, Facebook jpg
Dani Alves, Getty jpg
Michael Klein, Facebook jpg