Perjă: «Aştept de 20 de luni să fiu despăgubit!»

Ultima actualizare:

    Dănuţ Perjă câştigă  în jur de 3.000  de euro pe lună  la Rapid
Dănuţ Perjă câştigă în jur de 3.000 de euro pe lună la Rapid

Dănuţ Perjă, fost fotbalist şi în acest moment conducător la Rapid Bucureşti, duce de 20 de luni o luptă surdă cu justiţia din România. În 2010, maşina sa, Toyota Land Cruiser, în valoare de 50.000 de euro, a fost furată din faţa blocului, dar un an mai târziu şi-a găsit-o singur în parcarea unui mol. De atunci au început problemele, în loc ca totul să se rezolve.

Din martie 2012, Perjă se judecă cu hoţii şi cu cumpărătorii de rea-credinţă ai automobilului, dar judecătorii amână să-i dea dreptate, deşi cazul este simplu. Între timp, Toyota sa în valoare de 50.000 de euro s-a distrus văzând cu ochii în parcarea Poliţiei Bucureşti, unde a fost pusă sub sechestru până la luarea unei hotărâri definitive.

După mai bine de 20 de luni de proces, fostul fotbalist nu înţelege de ce totul durează atât de mult. „E incredibil ce se întâmplă. La următoarea înfăţişare voi face scandal la judecătorie. Nu se poate să li se permită celor care mi-au furat maşina să amâne de patru ori procesul pe motiv că nu vine avocatul lor. Totul e o bătaie de joc. Avocatul lor vine până la tribunal, dar nu intră în sală. Procesul se amână şi apoi pleacă împreună la cafea. În ritmul ăsta nu se va lua niciodată o decizie", a afirmat Perjă.

Team managerul Rapidului spune că nu vrea neapărat ca vinovaţii să facă închisoare, ci să fie despăgubit pentru prejudiciul său. „Nu mai vreau maşina, pentru că e distrusă complet. Vreau banii la valoarea pe care o avea maşina când au furat-o", spune acesta.

Dănuţ Perjă şi-a încheiat cariera de jucător la Rapid

Dănuţ Perjă  şi-a încheiat  cariera de jucător  la Rapid
Dănuţ Perjă şi-a încheiat cariera de jucător la Rapid

Dănuţ Perjă crede că nu s-a luat până acum o decizie din cauza faptului că cei care i-au furat maşina nu sunt hoţi de rând, ci oameni cu relaţii importante. De fapt, unul dintre aceştia, Tiberiu Cojocaru, este fiul unui fost secretar de stat din Ministerul Agriculturii, iar acesta beneficiază de indulgenţă din acest motiv. Hoţii care l-au prădat şi pe Perjă modificau maşinile astfel încât să nu mai semene cu originalele, iar apoi le revindeau sub preţul pieţei.

Vârstă: 38 de aniLocul naşterii: SuceavaCariera de sportiv: 110 meciuri jucate pentru Ceahlăul Piatra Neamţ135 de meciuri jucate pentru Rapid1 titlu, trei Cupe şi trei Supercupe câştigate cu RapidÎn prezent: team manager la Rapid

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net