Piţurcă are bani pentru pensia alimentară: 7 milioane de euro de la Mititelu

Ultima actualizare:

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis că Adrian Mititelu e bun de plată. Totuşi, olteanul contestă hotărârea şi susţine că-n spatele magistraţilor se află preşedintele FRF, Mircea Sandu, cei doi fiind duşmani declaraţi. Procesul dintre Piţurcă şi Mititelu şi-a mai consumat ieri un episod. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a admis recursul lui Piţurcă, dându-i acestuia câştig de cauză şi silindu-l pe Mititelu să-i plătească 7 milioane de euro daune. Patronul echipei din Bănie nu e de acord şi a venit cu o altă variantă.

"Se pune presiune pe mine din toate părţile. Această decizie e un semn că Mircea Sandu controlează Înalta Curte. Dacă se aplică această cauză la Piţurcă, atunci se aplică şi la jucătorii mei. Eu îi dau lui şapte milioane, dar ei să-mi dea 300 de milioane, clauzele fotbaliştilor", a spus Mititelu la Radio GSP.

Piţurcă a fost dat afară de la Universitatea Craiova în 2011, Mititelu hotărând să-i rupă contractul pentru abateri disciplinare. Atunci, actualul selecţioner s-a adresat comisiilor FRF pentru a-şi încasa drepturile financiare, suma fiind de aproape şapte milioane de euro (5 milioane clauza de reziliere, 1,8 milioane prima de instalare şi 164.893 restanţe salariale).

Piţi ceruse daune de 12 milioane de euro, dar cererea a fost considerată nejustificată. După comisiile FRF, acţiunea s-a mutat în instanţă şi acum selecţionerul are de încasat banii. Cu care ar putea plăti pensia alimentară pentru Edan, stabilită la aproximativ 9.000 de euro pe lună.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Hotel Ambasador Bucuresti FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net