Poftiți în apartamentul de 7,3 milioane de dolari cumpărat de Messi la Miami

Ultima actualizare:

    Sufrageria apartamentului cumpărat de Messi e imensăFOTO: Profimedia
Sufrageria apartamentului cumpărat de Messi e imensăFOTO: Profimedia

Leo Messi este cel mai bine plătit fotbalist din lume, așa că-și poate permite cam orice extravaganță. Inclusiv să-și cumpere un apartament de 7,3 milioane de dolari în Miami, acolo unde nu ajunge decât maximum două săptămâni pe an.

Culmea este că pentru Messi acesta e al doilea apartament de lux pe care l-a cumpărat în orașul american. El, dar mai ales soția lui, au fost cuceriți nu doar de priveliște, dar și de imensitatea apartamentului, care ocupă un etaj întreg al clădirii de lux în care e amplasat.


    Unul dintre cele patru dormitoare ale apartamentuluiFOTO: Profimedia
Unul dintre cele patru dormitoare ale apartamentuluiFOTO: Profimedia

El are aproximativ 500 de metri pătrați suprafață locuibilă, plus încă 200 de metri pătrați de terase! Afacerea a fost cu atât mai profitabilă cu cât proprietarul i l-a vândut mai ieftin cu 700.000 de dolari decât prețul cerut inițial, probabil și pentru că prezența unui sportiv de talia lui Messi în blocul său va spori considerabil valoarea celorlalte apartamente.


    Bucătăria apartamentului lui Messi FOTO: Profimedia
Bucătăria apartamentului lui Messi FOTO: Profimedia

Locuința are patru dormitoare și cinci băi, toată mobila este de lux, iar bonusul îl reprezintă ”crama”, o cameră specială unde pot fi păstate 1.000 de sticle de vin. Când se va sătura de stat în spațioasa sufragerie sau pe terase, Messi poate merge în sala de forță a apartamentului, care arată ca una profesionistă, fiind dotată cu tot ce trebuie pentru pregătirea unui sportiv profesionist, sau poate folosi facilitățile complexului: 6 piscine, spa, saună, studio de yoga, restaurantul dedicat proprietarilor sau plaja exclusivistă amenajată la Ocean.

Acesta e al doilea apartament pe care Messi îl deține în Miami. Acum doi ani și jumătate, el a cumpărat pentru 5 milioane de dolari o locuință în Porsche Design Tower, care se află la doar 10 străzi distanță de noua lui achiziție.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net