Primele declarații ale lui Victor Becali după ce a fost eliberat condiționat: "Fotbalul nu mă mai interesează"


    Victor Becali a fost eliberat condiționat
Victor Becali a fost eliberat condiționat

Victor Becali a fost eliberat condiționat în seara zilei de 4 ianuarie 2017 și a mărturisit că nu mai vrea să mai aibă de a face cu fotbalul niciodată. Victor Becali și-a ispășit pedeapsa, deși i-a fost scurtată sentința, el trebuia să fie închis pentru patru ani și opt luni, însă a scăpat de un an din sentință.

Victor Becali a mărturisit că a fost tratat normal în încisoare, iar condițiile în care a trăit au fost asmănătoare cu cele ale gardienilor. Victor Becali a declarat că viața nu-i va fi deloc diferită de cum fusese înainte și că nu a fugit de pedeapsă. 

"Viața mea o să fie ca înainte. Perioada asta a fost o perioadă grea, eu aș mai fi avut vreo 50 de zile, nu mi s-a făcut un mare serviciu. Trebuie sa facă cineva pușcărie, dacă toți bărbații țării fug de pușcărie. Fac eu, face Borcea...

Experiență de viață, am avut, fiecare are. Am planuri de viitor. Fotbalul nu mă mai interesează. Condițiile și pentru gardieni sunt la fel la închisoare. Nu sunt mai bune ca ale deținuților. Nu ne văităm. Am ajuns aici, ne ducem crucea. Nu am fugit de pedeapsă", a declarat acesta pentru Digi24. 

Victor Becali a povestit și despre cealaltă pedeapsă pe care trebuie să o mai ispășească, însă nu este speriat, va fi vorba tot despre o eliberare condiționată.

"Mai am o pedeapsă, eu oricum îndeplinesc condițiile și eliberării condiționate. Nu știu ce decizie va lua instanța", a continuat acesta.

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Oana Roman si Isa jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub isabela onoriu png
Shakira jpg
cub morris png
FotoJet (2) jpg
image
image
image
image
image
image
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg
Rashford, Getty jpg