Primul preşedinte de club suspendat pentru blaturi. Vezi ce aranjamente îi reproşează Pandurii lui Eugen Pîrvulescu!

Ultima actualizare:

    Eugen Pîrvulescu este tatăl actualuilui jucător al lui Viitorul, Paul Pîrvulescu, meciul dintre cele două echipe ale tatălui şi fiului fiind de asemenea unul suspectFoto Click!
Eugen Pîrvulescu este tatăl actualuilui jucător al lui Viitorul, Paul Pîrvulescu, meciul dintre cele două echipe ale tatălui şi fiului fiind de asemenea unul suspectFoto Click!

Returul nebun, în care lupta la titlu dintre Steaua şi ASA Târgu Mureş, dar şi cea de la retrogradare, între 10 echipe care se bat pentru salvare, a dus la o serie de rezultate şocante.

Într-un fotbal românesc necredibil şi măcinat de suspiciuni, teoria conspiraţiei n-avea cum să nu ia amploare. Astfel, multe dintre rezultatele bombă au fost puse de conspiraţionişti fie pe seama unor reciprocităţi de cooperativă, fie pe seama blaturilor pentru casele de pariuri, fie pentru ca o echipă sau alta să ia titlul sau să se salveze de la retrogradare. În acest amalgan a fost implicată şi Pandurii Târgu Jiu, echipă care a oscilat între victorii cu Steaua şi Dinamo şi înfrângeri la scor cu Viitorul sau Universitatea Cluj. Ultima, cea suferită cu 1-0 în faţa"Studenţilor", chiar pe teren propriu, a dinamitat atmosfera în tabăra gorjenilor. Aceştia au început să se suspecteze între ei de lucruri necurate, iar Consiliul de Administraţie de azi l-a scos vinovat şi ţap ispăşitor pe preşedintele Eugen Pîrvulescu. Acestuia i se reproşează că a umblat la proprii jucători pentru ca "U", culmea, echipă la care fusese preşedinte în tur, să câştige cele trei puncte. Pârvulescu a fost dat afară de la club pentru o perioadă de timp în care cazul va fi anchetat de o comisie internă.

"Da, este adevărat. Sunt suspendat până la data de 29 iulie. Mi se pare un lucru normal. Oamenii din Adunarea Generală a Acţionarilor au o mare putere, iar când apar astfel de dubii, e foarte bine să se ancheteze, să se elucideze dacă da sau nu. Dacă am avut vreo implicare, suport consecinţele. Dar vă spun că 100% meciul s-a jucat pe teren. Nu mi-e frică de nimic. Doresc această anchetă pentru a nu-mi fi pătată imaginea", a declarat acesta pentru ProSport.

Dacă de suspectat oricine e liber să suspecteze pe oricine, mai greu este de identificat adevăratul motiv al acestui presupus aranjament. Dacă la pariuri n-a fost vreo cotă bombă pentru victoria clujenilor, atunci nu mai rămâne decât mobilul reciprocităţii. Dacă şi asta ar fi adevărat, întrebarea care se pune atunci este în favoarea cui? Liniile de clasament ale Pandurilor din Târgu Jiu arată o singură similitudine în ultima parte a returului, cu beneficiar indirect Steaua. Mai exact, băieţii lui Edi Iordănescu au pierdut surprinzător exact cu echipele pe care roş-albaştrii aveau să le învingă etapa următoare.

Iată câteva rezultate care pot confirma această teorie! Sigur, totul poate fi şi o coincidenţă stranie.

Etapa 22. Viitorul – Pandurii, 4-0

Etapa 23. Steaua – Viitorul, 4-1

Etapa 23. Pandurii – Gaz Metan, 0-1

Etapa 24. Gaz Metan – Steaua, 1-2

Etapa 27. Pandurii – „U” Cluj, 0-1

Etapa 28. „U” Cluj – Steaua, 0-3

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net