Prodanca şi-a lansat propria prăjitură
În plin campionat, managerul Chiajnei, Anamaria Prodan a lăsat deoparte fotbalul! Nu definitiv, ci doar pentru câteva ore, timp în care s-a apucat de "bucătărit".
Şi nu oriunde, ci în laboratorul cofetăriei Klaus. Anamaria a decis că nu i-ar strica să creeze o prăjitură după propria-i reţetă, aşa că s-a pus pe treabă.
Timp de câteva ore a gustat zeci de feluri de ciocolată până a găsit ceea ce şi-a dorit! A ales ciocolată albă şi neagră belgiană, frişcă şi cremă de ganache.
"Am dat oamenilor să guste, am vrut să mă asigur că lumea apreciază reţeta mea. De abia apoi am decis să o scoatem şi pe piaţă. Şi se pare că am avut mână bună, pentru că în ziua lansării, s-au vândut 300 de bucăţi", ne-a declarat managerul Concordiei.
Prodanca a promis că va avea grijă ca jucătorii pregătiţi de soţul ei, Laurenţiu Reghecampf, să primească zilnic desertul care-i poartă numele.
"Am discutat cu patronul cofetăriei şi am decis ca următoarea prăjitură să se numească «Reghe», ne-a mai spus sexi-impresara. Dulciul făcut după reţeta inventată de Anamaria Prodan costă 5,5 lei şi se găseşte în toate cofetăriile Klaus.
Ingredientele prăjiturii «Prodanca»
* foaie de ruladă* ciocolată albă şi neagră belgiană* friscă* cremă de ganaj