Rădoi, şomerul milionar

Ultima actualizare:

    Rădoi este unul  dintre jucătorii  reprezentativi  din zona Golfului (FOTO: AFP)
Rădoi este unul dintre jucătorii reprezentativi din zona Golfului (FOTO: AFP)

Probleme în paradis pentru Mirel Rădoi. Şeicii de la Al Ain au decis să-l dea afară pe fostul stelist din cauza salariului de trei milioane de dolari anual, dar şi a deselor probleme medicale.

Rădoi (33 de ani) evolua la trupa din Emirate din 2011, reuşind să marcheze două goluri în 52 de meciuri şi având în palmares două titluri, o Supercupă şi o Cupă a Preşedintelui.

"Am discutat cu agentul meu şi sunt câteva oferte. Sunt echipe din Emirate şi din Orientul Mijlociu. Momentan sunt liber şi nu ştiu ce se va întâmpla, dar mă bucur că am salvat acum sezonul, prin câştigarea acestui trofeu (n.r.-  Cupa Preşedintelui) pe ultima sută de metri. Normal că Al Ain a fost prima mea opţiune, dar am aşteptat şapte luni şi nu mi-au făcut nicio ofertă. Nu e vina mea că plec de aici", a spus fundaşul.

Cel mai probabil, fotbalistul va ajunge să lucreze din nou sub comanda lui Olăroiu, tehnicianul de 44 de ani fiind acum la Al Ahli, club pentru care a cucerit trei trofee.

Cei doi s-au despărţit în vara trecută când Oli i-a părăsit cu scandal pe cei de la Al Ain, iar şeicii nu au vrut să-l lase şi pe Rădoi să plece după mentorul său. Acum, însă jucătorul de 33 de ani are calea liberă spre Al Ahli.

Presa din Emirate susţine şi un alt scenariu privind relaţia lui Rădoi cu şefii de la Al Ain. Din câte se pare, ei i-ar fi propus prelungirea contractului, însă românul a refuzat şi, mai mult decât atât, şi-a achiziţionat o casă la Dubai.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net